detector.media
15.07.2020 16:15
Арлем Дезір залишає посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ
Арлем Дезір залишає посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ
Він подякував усім за роботу та зусилля в просуванні свободи ЗМІ.

Повноваження представника Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) з питань свободи ЗМІ Арлема Дезіра завершуються 18 липня 2020 року. Про це він пише в листі, який отримав «Детектор медіа».

«Перш ніж вийти з офісу, я хотів щиро подякувати вам за всю вашу роботу та зусилля в просуванні свободи ЗМІ, а також за ваше плідне співробітництво та підтримку. Багато наших битв не були б виграні чи можливі без вашого неймовірної відданості та невтомної агітації. Було справжньою честю бути представником ОБСЄ з питань свободи засобів масової інформації, і було надзвичайно корисним досвідом зустріти палких і безстрашних прихильників, якими ви всі є. Я сподіваюся, що в нас ще буде нагода для зустрічей та співпраці для просування прав людини та свободи ЗМІ», – сказав пан Дезір.   

Тепер ОБСЄ доведеться шукати нового представника з питань свободи слова.

«Я хвилююся, що залишаю інституцію без мандата, але почуваюся краще, знаючи, що існує сильна команда і що ви будете продовжувати боротися за свободу ЗМІ та свободу вираження поглядів», – додав Арлем Дезір.

Нагадаємо, Арлема Дезіра обрали на посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ у липні 2017 року. Строк його повноважень на посаді спливав 19 липня 2020 року. 10 липня 2020 року Азербайджан і Таджикистан заблокували призначення Арлема Дезіра на другий строк повноважень.

Фото: ОБСЄ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY