Вікторія Романова працює радницею Єрмака

Вікторія Романова працює радницею Єрмака

17 Червня 2020
6651

Вікторія Романова працює радницею Єрмака

6651
Загалом у керівника ОПУ 11 радників.
Вікторія Романова працює радницею Єрмака
Вікторія Романова працює радницею Єрмака

Колишня заступниця генерального директора з розвитку міжнародного співробітництва НТКУ, екскерівниця напрямку стратегічного планування в межах департаменту стратегії та розвитку «1+1 медіа» Вікторія Романова працює штатною радницею керівника Офісу президента України Андрія Єрмака. Про це «Бабелю» повідомив Департамент управління персоналом Офісу президента у відповідь на інформаційний запит.

Разом із пані Романовою штатними радниками Андрія Єрмака працюють колишня головна консультантка секретаріату фракції «Самопоміч», ексочільниця патронатної служби міністра розвитку громад і територій України Лілія Пашинна та колишній заступник міністра культури України Ростислав Карандеєв.

Також у пана Єрмака вісім позаштатних радників: колишня шефредакторка видання LʼOfficiel online, засновниця нетворкінг-платформи Charitum, засновниця інтернет-журналу та однойменного комунікаційного агентства Vector Дарія Зарівна, яка обіймає посаду прессекретарки керівника ОПУ; його брат, радник РНБО Денис Єрмак; колишній голова Ради міністрів Криму Сергій Куніцин; українська легкоатлетка, призерка Олімпійських ігор 2000 Олена Говорова; директор наукового центру «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами Дмитро Дячук; колишній голова Державної служби України з лікарських засобів Михайло Пасічник; політтехнолог Михайло Подоляк; фінансовий консультант Руслан Магомедов; Вадим Потаєв.

Нагадаємо, Вікторія Романова у 2005 році прийшла на НТКУ провідним експертом відділу зв'язків із Європейською мовною спілкою, згодом стала начальником відділу зв'язків із Європейською мовною спілкою, тоді – начальником управління закордонного співробітництва, а з червня 2013-го — заступником генерального директора з розвитку міжнародного співробітництва. Пані Романова була в українській делегації на пісенному конкурсі «Євробачення» з 2007 по 2016 роки та з 2006 року міжнародним координатором висвітлення Олімпійських ігор (Турин, Пекін, Ванкувер, Лондон) на Першому національному. 19-21 травня з ПАТ «НСТУ» звільнилися кілька заступників НТКУ, серед яких і пані Романова.

З 23 травня 2017 року Вікторія Романова обіймала посаду керівниці напрямку стратегічного планування в межах департаменту стратегії та розвитку «1+1 медіа».

У січні 2018 року вона народила двох хлопчиків, малюків назвали Марк та Златан.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6651
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду