Святослав Вакарчук йде з Верховної Ради

Святослав Вакарчук йде з Верховної Ради

11 Червня 2020
2008

Святослав Вакарчук йде з Верховної Ради

2008
Він уточнив, що не припиняє свою політичну діяльність, а партія «Голос» – продовжує працювати.
Святослав Вакарчук йде з Верховної Ради
Святослав Вакарчук йде з Верховної Ради

Народний депутат та лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук вирішив скласти депутатських мандат та покинути Верховну Раду. Він 11 червня зареєстрував заяву про складання повноважень народного депутата. Про це він заявив під час брифінгу, який транслювали на сторінці партії в Facebook. 

«Це рішення жодним чином не означає, що я припиняю свою політичну діяльність або припиняє свою діяльність в партії "Голос"», – сказав пан Вакарчук та закликав виборців підтримати партію.

Він вважає, що виконав свою головну місію – привів партію «Голос» до парламенту. Святослав Вакарчук також розповів, що зараз готує масштабний освітній проєкт, однак деталей він не уточнив.

За даними неназваних джерел LB.ua, рішення пана Вакарчука обумовлене низкою факторів – він відмовився підписувати проєкт постанови про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова; після обрання Кіри Рудик головою партії «Голос» він практично повністю відсторонився від участі в партійному житті. «У партії також пов'язують рішення Вакарчука з наближенням місцевих виборів: "частина наших вважають, що "Голосу" необхідне більш жорстке позиціювання і позиції Слави цьому перешкоджають"», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 16 травня 2019 року Святослав Вакарчук представив свою партію «Голос», з якою він взяв участь у парламентських виборах. На виборах партія «Голос» отримала 20 мандатів. Головою фракції «Голос» став колишній перший заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня. Україна» Сергій Рахманін. 

Фото: Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2008
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду