У Києві намагалися пограбувати будинок родини Сергія Кузіна

У Києві намагалися пограбувати будинок родини Сергія Кузіна

11 Червня 2020
2411

У Києві намагалися пограбувати будинок родини Сергія Кузіна

2411
У момент нападу вдома було п’ятеро людей.
У Києві намагалися пограбувати будинок родини Сергія Кузіна
У Києві намагалися пограбувати будинок родини Сергія Кузіна

У Києві у ніч на 5 червня невідомий намагався пограбувати будинок родини генерального директора «Русское Радио – Україна» та ведучого Radio Roks Сергія Кузіна. Про це 10 червня повідомив 24 канал.

«Зловмисник близько години намагався проникнути у будинок, стукаючи палицею по камерах спостереження. Сім’ю журналіста врятував випадок. Розбійник випадково наступив на дитячу машинку, впав і наробив шуму. Через це Кузін прокинувся та зрозумів, що відбувається. Далі між чоловіками сталася сутичка, але розбійнику вдалося втекти», – йдеться в повідомленні.

Сергій Кузін розповів, що подав заяву до поліції, однак нічого не знає про слідчі дії. Ведучий зараз посилює заходи безпеки вдома.

Як писав ДМ, у жовтні 2019 року Сергія Кузіна обікрав водій таксі. Радіоведучий тоді закликав чоловіка самостійно віддати вкрадений гаманець. Згодом водій таксі повернув речі ведучому. 

Нагадаємо, у Львові в ніч на 4 червня невідомі напали на приватний будинок родини генерального директора медіахолдингу «ТРК Люкс» Романа Андрейка. Поліція Львівської області порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

У селі Солонка Львівської області в ніч на 10 червня невідомі намагалися пограбувати родину генерального директора телеканалу НТА та медіахолдингу «Вголос» Романа Любицького. Поліція Львівської області  порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Фото: ВВС

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2411
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду