detector.media
11.06.2020 10:22
У Києві намагалися пограбувати будинок родини Сергія Кузіна
У Києві намагалися пограбувати будинок родини Сергія Кузіна
У момент нападу вдома було п’ятеро людей.

У Києві у ніч на 5 червня невідомий намагався пограбувати будинок родини генерального директора «Русское Радио – Україна» та ведучого Radio Roks Сергія Кузіна. Про це 10 червня повідомив 24 канал.

«Зловмисник близько години намагався проникнути у будинок, стукаючи палицею по камерах спостереження. Сім’ю журналіста врятував випадок. Розбійник випадково наступив на дитячу машинку, впав і наробив шуму. Через це Кузін прокинувся та зрозумів, що відбувається. Далі між чоловіками сталася сутичка, але розбійнику вдалося втекти», – йдеться в повідомленні.

Сергій Кузін розповів, що подав заяву до поліції, однак нічого не знає про слідчі дії. Ведучий зараз посилює заходи безпеки вдома.

Як писав ДМ, у жовтні 2019 року Сергія Кузіна обікрав водій таксі. Радіоведучий тоді закликав чоловіка самостійно віддати вкрадений гаманець. Згодом водій таксі повернув речі ведучому. 

Нагадаємо, у Львові в ніч на 4 червня невідомі напали на приватний будинок родини генерального директора медіахолдингу «ТРК Люкс» Романа Андрейка. Поліція Львівської області порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

У селі Солонка Львівської області в ніч на 10 червня невідомі намагалися пограбувати родину генерального директора телеканалу НТА та медіахолдингу «Вголос» Романа Любицького. Поліція Львівської області  порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Фото: ВВС

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY