Мар’яна П’єцух стала спецкореспонденткою «Громадського»

Мар’яна П’єцух стала спецкореспонденткою «Громадського»

22 Травня 2020
2764

Мар’яна П’єцух стала спецкореспонденткою «Громадського»

2764
Вона вже стрімила з акції на підтримку Сергія Стерненка та ставила запитання Володимиру Зеленському на пресконференції.
Мар’яна П’єцух стала спецкореспонденткою «Громадського»
Мар’яна П’єцух стала спецкореспонденткою «Громадського»

У травні журналістка Мар’яна П’єцух стала спеціальною кореспонденткою «Громадського» за напрямом «Політика і суспільство». Інформацію вона особисто підтвердила «Детектору медіа».

Найперше вона взяла для «Громадського» інтерв'ю в голови Українського інституту національної пам'яті Антоном Дробовичем. 18 травня журналістка провела свій перший стрім для «Громадського» з акції «Руки геть від Стерненка». А 20 травня представляла «Громадське» на пресконференції президента України Володимира Зеленського, де мала змогу поставити свої запитання.

За словами пані П’єцух, вона прийшла на «Громадське», бо «скучила за робочим драйвом, як і за драйвовим колективом». А крім того на «Громадському» може реалізувати свою потребу працювати як незалежна журналістка.

До приходу на «Громадське» протягом останнього року Мар’яна П’єцух співпрацювала з Центром прав людини Zmina, також була багаторічною позаштатною авторкою «Української правди». Протягом року у співпраці з «Інтерньюз» робила репортажі з Донбасу. У 2015-2016 роках працювала в проєкті соціальних розслідувань «Брат за брата» на каналі ZIK. У минулому також працювала у виданнях «Поступ», «Україна молода», «Новинар» видавництва KP Media.

У 2019 році журналістка стала лауреаткою конкурсу «Честь професії» у номінації «Найкращий матеріал з громадянською позицією» за серію статей в «Українській правді» «Серійна бездіяльність, або Особливості слідства у справі Гандзюк».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2764
Читайте також
30.06.2020 15:12
«Детектор медіа»
1 250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду