Гордон дав Поклонській повну свободу пропаганди – ведучий «Ньюспалму»

Гордон дав Поклонській повну свободу пропаганди – ведучий «Ньюспалму»

12 Травня 2020
3619

Гордон дав Поклонській повну свободу пропаганди – ведучий «Ньюспалму»

3619
Ведучий «Ньюспалму» Юрко Космина порівняв розмову Дмитра Гордона і Наталії Поклонської з піднесенням набоїв ворогам.
Гордон дав Поклонській повну свободу пропаганди – ведучий «Ньюспалму»
Гордон дав Поклонській повну свободу пропаганди – ведучий «Ньюспалму»

Дмитро Гордон в інтерв’ю з Наталією Поклонською дав співрозмовниці повну свободу безконтрольної пропаганди, вважає Юрко Космина, автор і ведучий сатиричного влогу про медійні фейспалми «Ньюспалм».

11 травня на ютуб-каналі засновника видання «Гордон» Дмитра Гордона вийшло його відеоінтерв’ю з колишньою «прокуроркою» анексованою Росією Криму, а нині депутатом Держдуми РФ Наталією Поклонською. Записане скайпом інтерв’ю триває майже три години. Відео називається «Поклонская. Измена Родине, Янукович, Путин, Аксенов, "няш-мяш", Николай II, Зеленский. "ГОРДОН" 2020».

Юрко Космина присвятив цьому інтерв’ю одну з рубрик нового випуску «Ньюспалму», який вийде 13 травня. «Знімати під час війни інтерв'ю з рупором та символом ворожої пропагандите саме, що ділитися з ворогом набоями, щоби йому було чим тебе вбивати. І яку би позицію не висловлював в інтерв'ю сам Гордон, набої, подаровані ним Поклонській, усе одно роблять свою справу», – пояснює Юрко Космина «Детектору медіа».

«Особливо – в форматі Гордона, який принципово не перебиває співрозмовників та дає їм повну свободу безконтрольної пропаганди, – додає він. – Чи дві години піару російської агресії від Поклонської – це лише тло для патріотичних месиджів-запитань самого Гордона? Тоді що серед цих ідеологічних запитань роблять бульварні фішечки про коханого чоловіка, лайку з Ксєнією Собчак чи подаровані депутатами діаманти, які інакше як гуманізацією підсанкційних міжнародних злочинців не назвеш?».

Дивіться новий випуск «Ньюспалму» 13 травня на ютуб-каналі та фейсбук-сторінці проєкту. «Ньюспалм» – це антирейтинг фейків, маніпуляцій, ганьби, зради та фейспалмів із життя українських засобів масової інформації від «Детектора медіа».

Реакцію українських медійників і блогерів на інтерв’ю Дмитра Гордона з Наталією Поклонською ви можете прочитати тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3619
Читайте також
07.06.2020 14:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
11 975
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду