detector.media
12.05.2020 15:27
Гордон дав Поклонській повну свободу пропаганди – ведучий «Ньюспалму»
Гордон дав Поклонській повну свободу пропаганди – ведучий «Ньюспалму»
Ведучий «Ньюспалму» Юрко Космина порівняв розмову Дмитра Гордона і Наталії Поклонської з піднесенням набоїв ворогам.

Дмитро Гордон в інтерв’ю з Наталією Поклонською дав співрозмовниці повну свободу безконтрольної пропаганди, вважає Юрко Космина, автор і ведучий сатиричного влогу про медійні фейспалми «Ньюспалм».

11 травня на ютуб-каналі засновника видання «Гордон» Дмитра Гордона вийшло його відеоінтерв’ю з колишньою «прокуроркою» анексованою Росією Криму, а нині депутатом Держдуми РФ Наталією Поклонською. Записане скайпом інтерв’ю триває майже три години. Відео називається «Поклонская. Измена Родине, Янукович, Путин, Аксенов, "няш-мяш", Николай II, Зеленский. "ГОРДОН" 2020».

Юрко Космина присвятив цьому інтерв’ю одну з рубрик нового випуску «Ньюспалму», який вийде 13 травня. «Знімати під час війни інтерв'ю з рупором та символом ворожої пропагандите саме, що ділитися з ворогом набоями, щоби йому було чим тебе вбивати. І яку би позицію не висловлював в інтерв'ю сам Гордон, набої, подаровані ним Поклонській, усе одно роблять свою справу», – пояснює Юрко Космина «Детектору медіа».

«Особливо – в форматі Гордона, який принципово не перебиває співрозмовників та дає їм повну свободу безконтрольної пропаганди, – додає він. – Чи дві години піару російської агресії від Поклонської – це лише тло для патріотичних месиджів-запитань самого Гордона? Тоді що серед цих ідеологічних запитань роблять бульварні фішечки про коханого чоловіка, лайку з Ксєнією Собчак чи подаровані депутатами діаманти, які інакше як гуманізацією підсанкційних міжнародних злочинців не назвеш?».

Дивіться новий випуск «Ньюспалму» 13 травня на ютуб-каналі та фейсбук-сторінці проєкту. «Ньюспалм» – це антирейтинг фейків, маніпуляцій, ганьби, зради та фейспалмів із життя українських засобів масової інформації від «Детектора медіа».

Реакцію українських медійників і блогерів на інтерв’ю Дмитра Гордона з Наталією Поклонською ви можете прочитати тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY