Поліція звинувачує шефредактора Delo.ua у хуліганстві й непокорі

Поліція звинувачує шефредактора Delo.ua у хуліганстві й непокорі

6 Травня 2020
1899

Поліція звинувачує шефредактора Delo.ua у хуліганстві й непокорі

1899
Правоохоронці перевірять заяву Дениса Ялухіна про побиття патрульними.
Поліція звинувачує шефредактора Delo.ua у хуліганстві й непокорі
Поліція звинувачує шефредактора Delo.ua у хуліганстві й непокорі

Патрульна поліція Києва склала проти шефредактора новин видання Delo.ua Дениса Ялухіна адміністративні протоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору вимозі поліцейського. Про це 5 травня поліція повідомила в Facebook.

Раніше пан Ялухін сказав, що правоохоронці побили його під час затримання. Поліція перевірить цю інформацію.

Патрульні приїхали на виклик 2 травня. Чоловік розповів їм, що колишня дружина не дає йому бачитися з донькою.

Жінка відчинила двері не одразу. «Щойно заявник побачив дитину та свою колишню дружину він почав кричати та намагався без дозволу силою потрапити до квартири. Жінка перекрила йому доступ до квартири аби він ще більше не налякав маленьку дівчинку та попросила про допомогу патрульних. Чоловік не відреагував на законні вказівки патрульних, натомість почав висловлюватися нецензурною лайкою в бік поліцейських та колишньої дружини, продовжував бити ногами у двері, а потім почав штовхатися та відтісняти патрульних від входу силою», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали шефредактора Delo.ua «із застосуванням спеціальних засобів, кайданок та фізичної сили, адже чоловік поводив себе агресивно, намагався завдати ушкодження інспекторам та лякав своїми діями дитину». Його доставили до відділку, де склали протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП та протокол адмінзатримання, після чого відпустили.

«Детектор медіа» надіслав запити до Департаменту патрульної поліції, Національної поліції та Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, шефредактор новин видання Delo.ua Денис Ялухін повідомив, що 2 травня двоє поліцейських побили його, коли він намагався домогтися від колишньої дружини зустрічі зі своєю дочкою. Шефредактор Delo.ua уточнив, що правоохоронці напали на нього, коли він почав кликати доньку. Він додав, працівники поліції відвезли його у відділення та протримали там три години. Після цього пан Ялухін звернувся в приватну клініку, де лікарі діагностували в нього струс мозку 1-2 ступеня та гіпертонічний криз.

Фото: Delo.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1899
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду