Прямі ефіри «Голосу країни» відбудуться без глядачів

Прямі ефіри «Голосу країни» відбудуться без глядачів

27 Березня 2020
2544
27 Березня 2020
11:28

Прямі ефіри «Голосу країни» відбудуться без глядачів

2544
Телеканал «1+1» у зв’язку з продовженням карантину через пандемію СOVID-19 переніс прямі ефіри ювілейного сезону вокального шоу «Голос країни», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня. Вони відбудуться без глядачів. Про це повідомляє пресслужба каналу.
Прямі ефіри «Голосу країни» відбудуться без глядачів
Прямі ефіри «Голосу країни» відбудуться без глядачів

Глядачі, які придбали квитки на прямі ефіри та генеральні репетиції «Голосу країни-10», зможуть відвідати інші шоу телеканалу «1+1», які відубудуться після завершення карантину.

Вони також зможуть повернути квитки. Інформації про повернення та можливість використання придбаних квитків можна отримати у головного дистриб’ютора проєкту – Kontramarka.ua.

Як писав ДМ, 20 березня телеканал «1+1» повідомив, що прямі ефіри вокального шоу «Голос країни-10», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли через карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу

Нагадаємо, 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запровадили карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Він мав тривати до 3 квітня, на цей час обмежели навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом влада вирішила закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метро в Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинили з 18 березня. З 23 в Києві обмежили користування громадським транспортом. Ним зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти, за наявності спеціальних квитків.

25 березня Кабінет Міністрів України ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни та продовжив на 30 днів карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Вони триватимуть до 24 квітня.

Фото: 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2544
Читайте також
27.04.2020 19:25
Світлана Остапа
«Детектор медіа»
5 155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду