detector.media
13.02.2020 10:40
Андрій Єрмак познайомився із Зеленським на каналі «Інтер»
Андрій Єрмак познайомився із Зеленським на каналі «Інтер»
Новий керівник Офісу президента України Андрій Єрмак познайомився із тоді ще генеральним продюсером «Інтеру», нині президентом Володимиром Зеленським 10 років тому, коли його юридична компанія надавала послуги телеканалу.

Про це повідомляє «Українська правда».

«Я працював з "Інтером" дуже давно, ще за часів Зінченко, з 1999 року. Протягом декількох років наша "Міжнародна юридична компанія" надавала телеканалу повний юридичний супровід», –розповів Андрій Єрмак.

Однак колишній власник «Інтера» Валерій Хорошковський та нинішній співвласник каналу Сергій Льовочкін не змогли пригадати, що робив пан Єрмак на каналі. «Можливо, вони мене не знають тому, що це було давно і відтоді власники кілька разів змінювалися», – пояснив керівник ОПУ.

Ще в студентські роки Андрій Єрмак зайнявся правом інтелектуальної власності. Після завершення університету, у 1997 році, він разом із двома одногрупниками – Василем Ващенком та Михайлом Приходьком – заснували «Міжнародну юридичну компанію» (з 2016 році «Міжнародна правнича компанія», володіють якою пан Єрмак та Василь Ващенко). Ця фірма спеціалізувалася на інтелектуальному праві та юридичному супроводі каналів та медійних груп.

Андрій Єрмак також розповів, що «в силу віку й юридичної професії» знайомий з олігархом Ігорем Коломойським, а також Рінатом Ахметовим та Віктором Пінчуком.

Окрім цього, він хрестив сина народного депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка. Останній відмовився розповідати про обставини знайомства з паном Єрмаком.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 11 лютого 2020 року звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента, а замість з нього призначив Андрія Єрмака. 

Фото: Рoliteka.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY