Пішов із життя спортивний журналіст Євген Білозеров

Пішов із життя спортивний журналіст Євген Білозеров

15 Січня 2020
2779

Пішов із життя спортивний журналіст Євген Білозеров

2779
Євгену Білозерову було 54 роки.
Пішов із життя спортивний журналіст Євген Білозеров
Пішов із життя спортивний журналіст Євген Білозеров

Про смерть журналіста 13 січня повідомив у Facebook його колишній колега В'ячеслав Волков.

«Несу скорботну новину: знаменитий спортивний журналіст Євген Білозеров, який стояв біля витоків газети "Команда", багато років віддав "Спорт-Експрес в Україні" та інших виданнях, пішов в інший світ напередодні старого нового року-2020. Якщо коротко, Жека був брили творчого справи і відмінним футболістом в защитці навіть незважаючи на свої майже 55 років. Будемо тебе пам'ятати, Джон! Земля пухом», - йдеться в його дописі.

Як пише «РБК-Україна», Євгена Білозерова у власній квартирі та без ознак життя виявив його колега Володимир Коцур в понеділок, 13 січня. За попередніми даними, у журналіста виникли проблеми з серцем.

У спортивну журналістику Євген Білозеров прийшов у 1995 році, коли почала працювати газета «Команда». У цьому виданні Білозеров працював до 2007 року, писав матеріали на хокейну і футбольну тематику.

З 2010 по 2019 рік Білозеров працював у газеті «Спорт-Експрес в Україні» Як стверджують колеги, Білозеров був не тільки чудовим спортивним журналістом, але футбольним колекціонером.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2779
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Taras
1561 дн. тому
В вашему тексті міститься фрагмент автоматизованого перекладу: "Якщо коротко, Жека був брили творчого справи і відмінним футболістом в защитці" Виправте, будь ласка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду