detector.media
15.01.2020 21:06
Пішов із життя спортивний журналіст Євген Білозеров
Пішов із життя спортивний журналіст Євген Білозеров
Євгену Білозерову було 54 роки.

Про смерть журналіста 13 січня повідомив у Facebook його колишній колега В'ячеслав Волков.

«Несу скорботну новину: знаменитий спортивний журналіст Євген Білозеров, який стояв біля витоків газети "Команда", багато років віддав "Спорт-Експрес в Україні" та інших виданнях, пішов в інший світ напередодні старого нового року-2020. Якщо коротко, Жека був брили творчого справи і відмінним футболістом в защитці навіть незважаючи на свої майже 55 років. Будемо тебе пам'ятати, Джон! Земля пухом», - йдеться в його дописі.

Як пише «РБК-Україна», Євгена Білозерова у власній квартирі та без ознак життя виявив його колега Володимир Коцур в понеділок, 13 січня. За попередніми даними, у журналіста виникли проблеми з серцем.

У спортивну журналістику Євген Білозеров прийшов у 1995 році, коли почала працювати газета «Команда». У цьому виданні Білозеров працював до 2007 року, писав матеріали на хокейну і футбольну тематику.

З 2010 по 2019 рік Білозеров працював у газеті «Спорт-Експрес в Україні» Як стверджують колеги, Білозеров був не тільки чудовим спортивним журналістом, але футбольним колекціонером.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY