У Аргентині відбулася фотовиставка кореспондента «Радіо Свобода» про Донбас

У Аргентині відбулася фотовиставка кореспондента «Радіо Свобода» про Донбас

4 Листопада 2019
2356
4 Листопада 2019
17:17

У Аргентині відбулася фотовиставка кореспондента «Радіо Свобода» про Донбас

2356
У Буенос-Айресі (Аргентина) відбулася фотовиставка про російську агресію на Донбасі – «Лінія фронту. Рік 2018» кореспондента «Радіо Свобода» Андрія Дубчака.
У Аргентині відбулася фотовиставка кореспондента «Радіо Свобода» про Донбас
У Аргентині відбулася фотовиставка кореспондента «Радіо Свобода» про Донбас

Про це пише «Радіо Свобода».

Захід цими вихідними організувало товариство «Просвіта» в українській школі в Аргентині.

Речник товариства Хав’єр Апонюк Савич на своїй сторінці в Facebook повідомив, що виставка стала «унікальною можливістю представити аргентинській громадськості правду про ситуацію, яка склалася, та про те, як вона впливає на життя постраждалих» від бойовиків на Донбасі.

«На виставці представлені фотографії військових та цивільних. Життя, побут, війна. Радість та горе. Сподіваюсь, ці світлини наочно покажуть аргентинцям усю трагічність наслідків збройної агресії Російської Федерації проти України. Бо ж, як то кажуть, – краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Вдячний організаторам за велику роботу з організації виставки, яка добавить свою краплину в протистоянні інформаційній агресії Росії за кордоном, цю війну ми наразі програємо», – розповів Андрій Дубчак.

Виставка «Лінія фронту. Рік 2018» об’єднує знімки, зокрема, із проєктів про життя 36-ї окремої бригади морської піхоти в Широкиному та Водяному Донецької області, 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади («Гірські едельвейси») під Попасною (Луганська область) та світлини одного дня бою 24 ОМБр імені короля Данила в селищі Південне Донецької області.

Андрій Дубчак працює на «Радіо Свобода» з лютого 2003 року. У 2014 році став лауреатом престижного міжнародного конкурсу Lovie Awards за перемогу в номінації «інтернет-радіо». Найкращим журі визнало відео, яке він зняв з «ялинки» на Майдані під час народного віча 8 грудня.

Нагадаємо, 30 жовтня Президент України Володимир Зеленський заявив, що інформаційна та гуманітарна політика на тимчасово окупованих територіях Криму та Донбасу є пріоритетом для держави, щоб «не втратити найголовніше – свідомість наших громадян». На його думку, тема Криму та Донбасу стала менше підніматися в загальнонаціональних ЗМІ.

Фото: PROSVITA Asociación Ucrania de Cultura Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2356
Читайте також
17.10.2019 15:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
3 528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду