detector.media
24.10.2019 18:19
У StarLightMedia призначили нового креативного директора проектів
У StarLightMedia призначили нового креативного директора проектів
Віталій Сак приєднався до об'єднаного Design Bureau, яке входить до медіагрупи StarLightMedia.

Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

На новій посаді пан Віталій розвиватиме креативний напрямок оформлення телевізійних проектів каналів, кіно, серіалів та іншого медійного контенту. Функція креативного директора проектів полягатиме у генеруванні та реалізації креативних концепцій, дизайн-оформленні проектів (broadcast design, opening titles, commercial, marketing content). У зону відповідальності також ввійде робота з графікою у кіно та серіалах, анімаційний та motion-контент тощо.

До приходу у Design Bureau Віталій Сак працював на телеканалах ICTV, Новому каналі, «1+1», «Мегаспорт». Крім того, співпрацював з агенцією Green Penguin Media та реалізував проекти у Казахстані та Франції.

Віталій Сак - випускник Інституту проблем штучного інтелекту МОН і НАН України, Практичного курсу сценарної майстерності Марисі Нікітюк. Є автором багатьох motion-проектів, зокрема «Машина часу». Його роботи були відзначені міжнародними та українськими нагородами: PromaxBDA Europe, PromaxBDA Global, Teletriumf, the Very Best of.

Design Bureau входить в структуру дивізіону «Мовлення» медіагрупи StarLightMedia і об’єднує усі дизайн-відділи каналів. Спеціалізація дизайн-бюро — ТВ-брендінг, упаковка ТВ-проектів, сценографіка, оформлення кіно і серіалів, branded content, постпродакшн (спецефекти) і VR/AR технології для медіа.

Раніше повідомлялось, що до команди арт-директорів креативного підрозділу Design Bureau приєднався Вадим Ревін.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY