Коломойський не вважає номер «Вечірнього кварталу» цькуванням Гонтаревої

Коломойський не вважає номер «Вечірнього кварталу» цькуванням Гонтаревої

21 Жовтня 2019
1173

Коломойський не вважає номер «Вечірнього кварталу» цькуванням Гонтаревої

1173
Олігарх та власник «1+1 медіа» Ігор Коломойський не вважає цькуванням номер «Вечірнього кварталу» про підпал будинку колишньої голови НБУ Валерії Гонтаревої. Він також облаяв пані Гонтарєву, Володимира Бородянського та Тимофія Милованова.
Коломойський не вважає номер «Вечірнього кварталу» цькуванням Гонтаревої
Коломойський не вважає номер «Вечірнього кварталу» цькуванням Гонтаревої

Про це він сказав у коментарі телеканалу «Настоящее время».

«Гонтарева нехай сидить спокійно в Лондоні і переписує майно на інших, щоб їй чогось ще не спалили. Чому ви не вважаєте, що в цьому номері цькують також мене? Вони на всю країну кажуть, що "Валерія думає про Валеріча", і це значить, що я перший підозрюваний! Чому ви не вважаєте, що це - цькування Коломойського?», - зазначив олігарх.

Він додав, що жарт йому сподобався: «Коли у людей є почуття гумору, вони спокійно все сприймають, не звертають уваги і не вважають, що це цькування. Це наше життя! Й елементи нашого життя. Або ви будете заперечувати, що у неї згоріла хата? Це просто жарт, пісня, твір у розважальній телепередачі. Сатира та гумор».

Олігарх сказав, що не співчуває Валерії Гонтаревій і вважає, що вона має сидіти за ґратами. Він також порадив їй звернутися до психіатра.

«А коли Тимошенко показували у вигляді якоїсь голою баби або Януковича показували - це було цькування? Ні! А Кличко коли вони показували? Або Луценка, що він гаркавить і весь час у п'яному вигляді, або коли він Че Гевару зображував? А коли вони Коломойського з Ахметовим показують? Якщо так вважати, то вся сатира і гумор - це цькування когось, - сказав Коломойський, - Але щось я не чув, щоб хтось після такого цькування застрелився або повісився. Якщо Гонтарева буде першою - це буде смішно. А якщо вона божевільна, її треба в лікарню визначити, щоб вона собі трохи підлікувала нерви і мізки».

Олігарх облаяв її, а також міністрів культури, молоді та спорту Володимира Бородянського та економіки Тимофія Милованова, коментуючі їхні заяви. Як уже повідомляв «Детектор медіа», Володимир Бородянський вибачився перед  Валерією Гонтаревою через участь Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки в номері «Вечірнього кварталу». А Тимофій Милованов заявив, що цей номер для зовнішніх інвесторів виглядає дуже погано, оскільки, за його словами, більшість зовнішніх інвесторів сприймають пані Гонтареву як видатного реформатора.

Нагадаємо, на «1+1» 20 жовтня вийшла чергова програма «Вечірнього кварталу», де Євген Кошовий разом з Хором імені Верьовки заспівав пісню про згорілий будинок ексочільниці Нацбанку Валерії Гонтаревої: «Горіла хата, палала, В Лондоні жінка плакала…». Валерія Гонтарева назвала цю ситуацію «соромом». Вона не відкидає можливості  замовлення цього номеру олігархом Ігорем Коломойським.

Генеральний директор і художній керівник хору імені Григорія Верьовки розповів, що ідея номеру належала режисерам «Вечірнього кварталу». Зеновій Корінець повідомив, що за участь в номері хор отримав 30 тисяч гривень. За його словами, народний депутат, колишній актор студії «Квартал 95» Юрій Корявченков (Юзік) запропонував Хору імені Верьовки виступити в номері шоу «Вечірній квартал». Стосовно організації виступу з хором контактували від Юрія Корявченкова.

Фото: «Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1173
Читайте також
21.10.2019 20:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду