Зеленський: Свої помилки сайт «Миротворець» має виправляти

Зеленський: Свої помилки сайт «Миротворець» має виправляти

10 Жовтня 2019
1991

Зеленський: Свої помилки сайт «Миротворець» має виправляти

1991
Але як президент він не може приймати рішення про закриття сайтів
Зеленський: Свої помилки сайт «Миротворець» має виправляти
Зеленський: Свої помилки сайт «Миротворець» має виправляти

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи питання щодо сайту «Миротворець», зазначив, що не вирішує питань про «закриття чи відкриття сайтів». Про це сказав 10 жовтня під час пресмарафону, який проходить на Kyiv Food Market.

Запитання про «Миротворець» президенту поставили підлеглі блогера Анатолія Шарія.

«Одного разу навіть мою жінку  написали в сайт «Миротворець». Не пам’ятаю був я там чи ні? Поки що не було, - зазначив пан Зеленський, -  У нас була історія зі «Сватами» і з моєю жінкою. Це нечесна історія. Але я, як президент, не можу відкривати чи закривати сайти».

Також Володимир Зеленський додав, що «свої помилки сайт «Миротворець» має виправляти». Він зазначив, що не знає власників сайту «Миротворець», однак президент переконаний що ним не є Антон Геращенко: «Бо він мені сказав, що вийшов».

Нагадаємо, 10 жовтня, о 10:00 на  Kyiv Food Market стартував пресмарафон Володимира Зеленського. Про подію було оголошено вчора. На журналістів чекає не лише незвичне для подібних випадків місце, але й новий формат спілкування президента зі ЗМІ – групами по 7-10 осіб протягом усього дня.

«Детектор медіа» проводить текстову онлайнтрансляцію пресмарафону президента з кометарями медійників. Читайте тут

Ілюстрація: скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1991
Читайте також
16.10.2019 13:30
Олександр Михельсон
для «Детектора медіа»
2 440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду