Шустер повернеться в ефір одного з українських телеканалів. Але це не точно

Шустер повернеться в ефір одного з українських телеканалів. Але це не точно

30 Травня 2019
2859

Шустер повернеться в ефір одного з українських телеканалів. Але це не точно

2859
Наразі журналіст Савік Шустер проводить переговори з кількома телеканалами.
Шустер повернеться в ефір одного з українських телеканалів. Але це не точно
Шустер повернеться в ефір одного з українських телеканалів. Але це не точно

Про те, що він може вести шоу на телеканалі «Україна» повідомило видання «Страна.ua» з посиланням на джерело з оточення журналіста.

«На 70% це майже прийняте рішення. У Савіка не особливо великий вибір, між фактично трьома каналами, і з цим вони просунулися далі за інших. Другий обговорюваний варіант - "112 канал". Але, швидше за все, це буде ТК "Україна"», - сказало джерело.

Голова «Савік Шустер студії» та колишній власник телеканалу 3S.tv Павло Єлізаров у коментарі «Детектору медіа» розповів, що наразі тривають складні переговори.

«Ще не ясно. Йдуть переговори з декількома каналами. Три великих з першої лінійки і кілька з другої лінії. Зараз два основних і найскладніших переговорних процеси. Сподіваюся, за тиждень зрозуміємо. Якщо щось підпишемо, то публічно оголосимо», - сказав пан Єлізаров.

Нагадаємо, у квітні 2016 року Державна фіскальна служба України звинуватила Савіка Шустера в неподанні декларації про отриманий у 2008 році кредит у розмірі 1,34 млн євро, в ухиленні від сплати податку з доходів фізичних осіб на суму понад 2,1 млн грн.

Посадовців ТОВ «Савік Шустер студія», генеральним директором якої теж є Савік Шустер, ДФС звинуватила в заниженні податку на додану вартість на загальну суму 1,99 млн грн за рахунок заниження вартості телепрограми «Шустер live» у 2012-2014 роках.

Телеканал 3S.tv офіційно повідомив про припинення своєї діяльності з 1 січня 2017 року через фінансові труднощі. «Детектору медіа» на каналі повідомили, що 3S.tv шукатиме можливості відновити свою роботу у 2017 році. Тоді ж «Детектору медіа» тимчасово виконуюча обов’язки директора телекомпанії «Київ» Світлана Криворучко пояснила, що програма «Шустер live», яка паралельно з 3S.tv виходила на каналі «Київ», на її каналі виходитиме тільки до кінця року, бо ліцензійна угода в телекомпанії «Київ» із ТОВ «Савік Шустер студія» підписана до 31 грудня 2016 року.

Починаючи з 1 січня 2017 року, 3S.tv продовжував мовити, транслюючи повтори старих програм. Телеканал припинив мовлення 28 лютого 2017 року.

20 квітня 2017 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію телеканалу 3S.tv (ТОВ «Телерадіокомпанія “Всесвітня інформаційна служба”») за заявою самого телеканалу, який припинив мовлення 1 березня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2859
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду