Шустер проводить свій перший проект литовською мовою

Шустер проводить свій перший проект литовською мовою

25 Травня 2019
9752
25 Травня 2019
15:24

Шустер проводить свій перший проект литовською мовою

9752
Проект стосується вивчення електоральних емоції в Литві. 26 травня у країні відбудеться другий тур президентських виборів.
Шустер проводить свій перший проект литовською мовою
Шустер проводить свій перший проект литовською мовою

Про новий проект повідомляє прес-служба компанії «Савік Шустер Студія».

«Литва - моя батьківщина, звідки мені довелося емігрувати з батьками в 19 років. Це мій перший проект литовською мовою за 42 роки журналістської кар'єри. Мене хвилює майбутнє Литви і мені дуже хочеться дізнатися, як литовці сприймають своє сьогодні і своє завтра», - розповів Савік Шустер.

В результаті дослідження журналіст хоче виявити, хто з двох кандидатів на пост президента Литви - Інгрида Шимон або Гітанас Науседа - викликає у виборців більше надії, страху або приниження, а також зрозуміти причини цих емоцій.

Перші результати проекту, який втілює дослідницький фонд Open Mind Foundation, вже доступні на сайті фонду.

Раніше Шустер проводив аналогічне дослідження під час передвиборчої кампанії в Україні. У проекті взяли участь більше 10 тис. чоловік. Докладні результати можна подивитися за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9752
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vvvv
1769 дн. тому
Такой же "патриот" Литвы,как и Украины!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду