detector.media
30.05.2019 21:45
Шустер повернеться в ефір одного з українських телеканалів. Але це не точно
Шустер повернеться в ефір одного з українських телеканалів. Але це не точно
Наразі журналіст Савік Шустер проводить переговори з кількома телеканалами.

Про те, що він може вести шоу на телеканалі «Україна» повідомило видання «Страна.ua» з посиланням на джерело з оточення журналіста.

«На 70% це майже прийняте рішення. У Савіка не особливо великий вибір, між фактично трьома каналами, і з цим вони просунулися далі за інших. Другий обговорюваний варіант - "112 канал". Але, швидше за все, це буде ТК "Україна"», - сказало джерело.

Голова «Савік Шустер студії» та колишній власник телеканалу 3S.tv Павло Єлізаров у коментарі «Детектору медіа» розповів, що наразі тривають складні переговори.

«Ще не ясно. Йдуть переговори з декількома каналами. Три великих з першої лінійки і кілька з другої лінії. Зараз два основних і найскладніших переговорних процеси. Сподіваюся, за тиждень зрозуміємо. Якщо щось підпишемо, то публічно оголосимо», - сказав пан Єлізаров.

Нагадаємо, у квітні 2016 року Державна фіскальна служба України звинуватила Савіка Шустера в неподанні декларації про отриманий у 2008 році кредит у розмірі 1,34 млн євро, в ухиленні від сплати податку з доходів фізичних осіб на суму понад 2,1 млн грн.

Посадовців ТОВ «Савік Шустер студія», генеральним директором якої теж є Савік Шустер, ДФС звинуватила в заниженні податку на додану вартість на загальну суму 1,99 млн грн за рахунок заниження вартості телепрограми «Шустер live» у 2012-2014 роках.

Телеканал 3S.tv офіційно повідомив про припинення своєї діяльності з 1 січня 2017 року через фінансові труднощі. «Детектору медіа» на каналі повідомили, що 3S.tv шукатиме можливості відновити свою роботу у 2017 році. Тоді ж «Детектору медіа» тимчасово виконуюча обов’язки директора телекомпанії «Київ» Світлана Криворучко пояснила, що програма «Шустер live», яка паралельно з 3S.tv виходила на каналі «Київ», на її каналі виходитиме тільки до кінця року, бо ліцензійна угода в телекомпанії «Київ» із ТОВ «Савік Шустер студія» підписана до 31 грудня 2016 року.

Починаючи з 1 січня 2017 року, 3S.tv продовжував мовити, транслюючи повтори старих програм. Телеканал припинив мовлення 28 лютого 2017 року.

20 квітня 2017 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію телеканалу 3S.tv (ТОВ «Телерадіокомпанія “Всесвітня інформаційна служба”») за заявою самого телеканалу, який припинив мовлення 1 березня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY