Журналіст Олександр Гуменюк іде з проекту «Слідство.Інфо»

Журналіст Олександр Гуменюк іде з проекту «Слідство.Інфо»

30 Січня 2019
4031

Журналіст Олександр Гуменюк іде з проекту «Слідство.Інфо»

4031
Журналіст-розслідувач Олександр Гуменюк повідомив, що залишає проект «Слідство.Інфо», де пропрацював 5 років.
Журналіст Олександр Гуменюк іде з проекту «Слідство.Інфо»
Журналіст Олександр Гуменюк іде з проекту «Слідство.Інфо»

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 

У коментарі «Детектору медіа» журналіст повідомив, що залишає проект, бо «настав час змін»: «Я пропрацював на проекті майже 5 років і дуже вдячний "Слідству" за цей період. Однак, наразі, мені потрібен новий виклик», – сказав пан Гуменюк і додав, що розслідувальну журналістику не залишає.

Він також повідодмив, що ще не визначився з подальшим місцем роботи і відкритий до пропозицій. 

У коментарі «Детектору медіа» керівниця проекту «Слідство.Інфо» Анна Бабінець повідомила, що Олександр Гуменюк працював над текстами для сайту «Слідства.Інфо», останній рік був журналістом у продюсерській групі проекту, яка готує фільми-розслідування. Зокрема, він працював разом із пані Бабінець та журналісткою Оленою Логіновою над фільмом «Генеральна домовленість», який було презентовано 9 червня під час п'ятого фестивалю для журналістів-розлідувачів MezhyhiryaFest.

«Останній проект, над яким працював Олександр для Слідства.Інфо, - оновлення бази даних "Посіпаки" про помічників народних депутатів. Сашко у журналістиці розслідувань уже майже 5 років, він хороший журналіст, що підтверджується низкою нагород, які він отримував останніми роками. Можливо, для нього настав час трохи перепочити і зібратися з думками – впевнена, таке траплялося з кожним журналістом-розслідувачем. Не виключено, що ми продовжимо співпрацю з Олександром у тій формі, яка влаштує і його, і нас. Мені б дуже хотілося, щоб Сашко не залишав розслідування, думаю, він ще має великий потенціал. У будь-якому разі, це його вибір і я особисто бажаю йому успіхів на будь-якому шляху, який би він не обрав», – прокоментувала пані Бабінець.

«Детектор меді» також звернувся по коментар до пана Гуменюка.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року до проекту «Слідство.Інфо» приєднався журналіст Дмитро Реплянчук, який до цього працював на «Громадському телебаченні».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду