Дмитро Гнап: Проектом «Слідство.Інфо» керуватиме Анна Бабінець

Дмитро Гнап: Проектом «Слідство.Інфо» керуватиме Анна Бабінець

28 Червня 2018
5459

Дмитро Гнап: Проектом «Слідство.Інфо» керуватиме Анна Бабінець

5459
Український журналіст Дмитро Гнап, який нещодавно заявив, що йде в політику, залишив команду проекту «Слідство.Інфо» та вийшов зі складу членів громадської організації «Громадське телебачення»
Дмитро Гнап: Проектом «Слідство.Інфо» керуватиме Анна Бабінець
Дмитро Гнап: Проектом «Слідство.Інфо» керуватиме Анна Бабінець

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я офіційно залишаю свою рідну команду журналістських розслідувань "Слідство.Інфо". Замість мене керівником проекту стає моя давня колега, мій друг і крута журналістка Анна Бабінець, – написав Гнап. – Також вчора я написав заяву про свій вихід зі складу членів ГО "Громадське Телебачення"».

Він також повідомив, що залишиться одним з ведучих проекту «Блоги» на каналі «24» та приблизно пару місяців вестиме проект «Що це було» разом із журналістом Олексою Шалайським.

Нагадаємо, 25 червня журналіст-розслідувач, керівник проекту «Cлідство. Info» Дмитро Гнап оголосив у Facebook про своє рішення йти в політику і брати участь в майбутніх парламентських виборах. «Детектору медіа» він  розказав деталі

Зазначимо, що у листопаді 2017 року стало відомо, що щотижнева програма журналістських розслідувань «Слідство.Інфо» з 1 січня 2018 року може припинити вихід, а проект «Слідство.Інфо» - змінити формат.

27 грудня проект «Слідство.Інфо» випустив останню програму журналістських розслідувань в телевізійному форматі. Згодом команда повідомила про можливе виробництво матеріалів у форматі документальних фільмів-розслідувань у 2018 році.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5459
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду