detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
30.01.2019 12:35
Журналіст Олександр Гуменюк іде з проекту «Слідство.Інфо»
Журналіст Олександр Гуменюк іде з проекту «Слідство.Інфо»
Журналіст-розслідувач Олександр Гуменюк повідомив, що залишає проект «Слідство.Інфо», де пропрацював 5 років.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 

У коментарі «Детектору медіа» журналіст повідомив, що залишає проект, бо «настав час змін»: «Я пропрацював на проекті майже 5 років і дуже вдячний "Слідству" за цей період. Однак, наразі, мені потрібен новий виклик», – сказав пан Гуменюк і додав, що розслідувальну журналістику не залишає.

Він також повідодмив, що ще не визначився з подальшим місцем роботи і відкритий до пропозицій. 

У коментарі «Детектору медіа» керівниця проекту «Слідство.Інфо» Анна Бабінець повідомила, що Олександр Гуменюк працював над текстами для сайту «Слідства.Інфо», останній рік був журналістом у продюсерській групі проекту, яка готує фільми-розслідування. Зокрема, він працював разом із пані Бабінець та журналісткою Оленою Логіновою над фільмом «Генеральна домовленість», який було презентовано 9 червня під час п'ятого фестивалю для журналістів-розлідувачів MezhyhiryaFest.

«Останній проект, над яким працював Олександр для Слідства.Інфо, - оновлення бази даних "Посіпаки" про помічників народних депутатів. Сашко у журналістиці розслідувань уже майже 5 років, він хороший журналіст, що підтверджується низкою нагород, які він отримував останніми роками. Можливо, для нього настав час трохи перепочити і зібратися з думками – впевнена, таке траплялося з кожним журналістом-розслідувачем. Не виключено, що ми продовжимо співпрацю з Олександром у тій формі, яка влаштує і його, і нас. Мені б дуже хотілося, щоб Сашко не залишав розслідування, думаю, він ще має великий потенціал. У будь-якому разі, це його вибір і я особисто бажаю йому успіхів на будь-якому шляху, який би він не обрав», – прокоментувала пані Бабінець.

«Детектор меді» також звернувся по коментар до пана Гуменюка.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року до проекту «Слідство.Інфо» приєднався журналіст Дмитро Реплянчук, який до цього працював на «Громадському телебаченні».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY