Журналіст Дмитро Реплянчук перейшов з «Громадського ТБ» у проект «Слідство.Інфо»

Журналіст Дмитро Реплянчук перейшов з «Громадського ТБ» у проект «Слідство.Інфо»

1 Листопада 2018
3077
1 Листопада 2018
13:19

Журналіст Дмитро Реплянчук перейшов з «Громадського ТБ» у проект «Слідство.Інфо»

3077
Журналіст Дмитро Реплянчук, який працював на «Громадському телебаченні» з 2015 року, повідомив про своє звільнення. Він перейшов у проект «Слідство.Інфо», яким керує Анна Бабінець
Журналіст Дмитро Реплянчук перейшов з «Громадського ТБ» у проект «Слідство.Інфо»
Журналіст Дмитро Реплянчук перейшов з «Громадського ТБ» у проект «Слідство.Інфо»

Пан Реплянчук прокоментував «Детектору медіа» свої звільнення.

«На "Громадському" працював три роки, з листопада 2015-го. Це був дуже крутий досвід і дуже крута школа, бо там працюють профі. Але з 1 листопада я вирішив приєднатися до команди "Слідства", аби спробувати себе у новому форматі – створенні великих розслідувальних фільмів», – рокзазав він.

Керівниця проекту «Слідство.Інфо» Анна Бабінець прокоментувала кадрові зміни в команді:

«Дмитро – дуже хороший репортер, на "Громадському" висвітлював складні та резонансні теми і ми щиро раді, що він приєднався до нашої команди. Впевнена, що його вміння і досвід підсилять команду "Слідства.Інфо"... Він працюватиме над створенням фільмів-розслідувань у продюсерській групі Євгенії Моторевської», – сказала вона.

Журналіста Євгенія Моторевська повідомила «Детектору медіа», що Реплянчук приступає до роботи сьогодні, 1 листопада.

«У Дмитра сьогодні перший робочий день на "Слідстві". Буде працювати над документальними фільмами разом зі мною та Катею Лихогляд. А також готувати текстові розслідування для сайту "Слідства". Тему наступного фільму ми поки не анонсуємо, тому що поки на етапі збору інформації», – розказала вона.

Перехід Реплянчука у проект «Слідство.Інфо» також прокоментувала шеф-редактор «Громадського ТБ» Ангеліна Карякіна.

«Ми працювали з Дмитром впродовж трьох років – за цей час він дуже виріс як репортер. Ми дуже багато разом пройшли. Тепер він захотів рухатися у напрямку розслідувань. Знаю, що багато над цим думав і це рішення йому далося непросто... Така реальність ринку – журналісти вчаться, виростають, бажають пробувати себе у різних ролях. Тому тут нічого дивного немає – кожна редакція працює в таких умовах», – сказала вона.

Голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк у коментарі «Детектору медіа» повідомила, що редакція планує залучати Реплянчука до стрімів «Громадського»: «Йому і далі цікаво робити стріми для "Громадського", тож ми домовилися залучати його, але, звісно, все залежить від зайнятості»

Фото: Facebook Дмитра Реплянчука

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3077
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду