Пішов з життя кореспондент «Укрінформу» Валерій Староселець

Пішов з життя кореспондент «Укрінформу» Валерій Староселець

26 Січня 2019
2825

Пішов з життя кореспондент «Укрінформу» Валерій Староселець

2825
Серце журналіста зупинилось просто за робочим столом увечері 25 січня.
Пішов з життя кореспондент «Укрінформу» Валерій Староселець
Пішов з життя кореспондент «Укрінформу» Валерій Староселець

Про це повідомляється на сайті «Укрінформу».

Зазначається, що Валерію Старосельцю було 62 роки, а кілька років тому він пережив інфаркт.

«Коли він казав "зроблю", в мене була стовідсоткова впевненість, що він виконає завдання. Наскільки йому важко фізично після хвороби, я зрозуміла під час одного телефонного дзвінка. Після окупації Криму на кордоні з областю відкривали телевежу. Він поїхав, щоб написати про цю важливу подію. Там довелося багато ходити. Коли я зателефонувала і почула його голос, страшенно злякалася - він важко дихав, майже не міг говорити. "Негайно повертайся, нікуди не йди", - закричала в слухавку. Але він таки доробив справу і в той же день надіслав декілька оперативних новин. Він багато писав, утричі більше, ніж вимагали норми агентства. Його особливою фішкою була економічна тематика», - згадує колегу керівник головної редакції регіональної інформації «Укрінформу» Ольга Коростельова.

Валерій Староселець попрацював в «Укрінформі» понад 10 років. Поховають журналіста у Херсоні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 25 січня після уколу анестезії для проведення планової операції зупинилось серце редактора УНІАН Миколи Бабича.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2825
Читайте також
10.01.2019 09:18
«Детектор медіа»
3 910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду