Помер журналіст «Фокуса» Святослав Секун

Помер журналіст «Фокуса» Святослав Секун

16 Березня 2019
3983
16 Березня 2019
17:45

Помер журналіст «Фокуса» Святослав Секун

3983
За інформацією головного редактора видання, у журналіста були проблеми з печінкою та виразка, він помер від внутрішньої кровотечі.
Помер журналіст «Фокуса» Святослав Секун
Помер журналіст «Фокуса» Святослав Секун

Про це головний редактор «Фокуса» Євген Гордейчук повідомив у Facebook.

«Тільки що помер журналіст "Фокуса", редактор стрічки новин Святослав Секун. У нього були проблеми з печінкою і виразка. На цьому тижні підскочила температура до 40,5. Вночі з п'ятниці на суботу йому стало зовсім погано. Викликали швидку. Швидка не захотіла забирати його в лікарню, вкололи щось і сунули мамі папірець - мовляв, підпишіть, що ми приїхали і зробили укол. Мама підписала. Потім з'ясувалося, що це була відмова від госпіталізації», - написав він.

За словами Гордейчука, вранці у суботу мама Секунова зв'язалася з шеф-редактором сайту Михайлом Багінським, той викликав швидку ще раз. Святослав на той час «був уже в тяжкому стані».

«Славу забрали до 8 лікарні Києва на Оболоні. Він уже був без свідомості, і його помістили в реанімацію з підозрою на внутрішню кровотечу. Але навіть не зробили УЗД - на вихідних у столичній лікарні немає лікаря з УЗД. Через пару годин Святослав помер від внутрішньої кровотечі», - зазначив Гордейчук.

«Я глибоко співчуваю рідним Святослава і постараюся зробити все, що в моїх силах, щоб медики, винні в його смерті через феєричний пофігізм і раздолбайство не те щоб понесли заслужене покарання. Це занадто пафосно і нереалістично. Але хоча б довго згадували, що вони вчинили неправильно і так до людей ставитися не можна», - додав він.

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким та колегам пана Святослава.

Інформацію про час та місце похорону буде повідомлено пізніше.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3983
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду