Помер журналіст Микола Бабич

Помер журналіст Микола Бабич

26 Січня 2019
5496

Помер журналіст Микола Бабич

5496
25 січня під час планової операції помер редактор УНІАН Микола Бабич. Йому було 48 років. У журналіста залишились дружина та троє дітей.
Помер журналіст Микола Бабич
Помер журналіст Микола Бабич

Про це повідомляється на сайті УНІАН.

«25 січня 2019 року близько 17-ї години зупинилось серце відомого українського журналіста, заступника керівника відділу економічних новин УНІАН Миколи Івановича Бабича. Колектив УНІАН висловлює свої глибокі співчуття родині, друзям і знайомим Миколи. Без нашого надійного товариша, веселого оптиміста, допитливого розслідувача, талановитого автора, чуйного керівника, наставника десятків молодих журналістів, вчителя і незмінно надійного члена команди ми всі стали сиротами», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Бабичу повинні були робити планову операцію в київській лікарні, проте після уколу анестезії його серце зупинилось.

Про деталі, час та місце прощання з Миколою Бабичем УНІАН обіцяє повідомити згодом.

Нагадаємо, 23 січня померла американка українського походження, віце-президент Національного фонду на підтримку демократії Надія Дюк, яка мала онкологічне захворювання. Напередодні пані Дюк була відзначена орденом Княгині Ольги ІІІ-го ступеня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5496
Читайте також
10.01.2019 09:18
«Детектор медіа»
3 910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду