У Польщі в ДТП загинув журналіст Роман Кісіль

У Польщі в ДТП загинув журналіст Роман Кісіль

11 Січня 2019
4571

У Польщі в ДТП загинув журналіст Роман Кісіль

4571
У Польщі в дорожньо-транспортній пригоді загинув журналіст Роман Кісіль, який раніше працював у інформаційному агентстві УНІАН
У Польщі в ДТП загинув журналіст Роман Кісіль
У Польщі в ДТП загинув журналіст Роман Кісіль

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Посольства України у Польщі.

«Колектив Посольства України в Республіці Польща висловлює щирі співчуття родині та близьким трагічно загиблого у ДТП колишнього постійного кореспондента УНІАН в Польщі Романа Кисіля. Вічна пам‘ять!», – йдеться у повідомленні.

За повідомленням УНІАНу, ДТП сталася на в’їзді у місто Ілжа (Iłża) під Радомом. У коментарі інформагентству перший секретар-керівник консульського відділу Посольства України у Польщі Світлана Криса повідомила, що під час ДТП загинула матір журналіста, дружина знаходиться у реанімації у важкому стані, дитина госпіталізована.

«Вирішується питання про транспортування дружини в іншу лікарню, ближче до Варшави, або, якщо буде можливість, і в саму Варшаву», повідомила вона.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4571
Читайте також
10.01.2019 09:18
«Детектор медіа»
3 884
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду