Ірина Соломко залишає посаду керівника відділу комунікацій РПР

Ірина Соломко залишає посаду керівника відділу комунікацій РПР

30 Листопада 2018
2136
30 Листопада 2018
20:01

Ірина Соломко залишає посаду керівника відділу комунікацій РПР

2136
Ірина Соломко з 1 грудня звільняється з посади керівника відділу комунікацій Реанімаційного Пакету Реформ (РПР).
Ірина Соломко залишає посаду керівника відділу комунікацій РПР
Ірина Соломко залишає посаду керівника відділу комунікацій РПР

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Прощатися завжди непросто, але потрібно. Моє прощання з Реанімаційним Пакетом Реформ в силу різних причин трохи затягнулося, але цей день настав. Від завтра я не працюю в РПР. Це був насичений, цікавий та дуже емоційно різнобарвний період. Це був мій перший солідний досвід в комунікаціях та громадянському суспільстві. Комунікувати мені, чесно кажучи, сподобалося, є в цьому і драйв, і виклик, і задоволення, але я завжди сумувала за справжньою журналістикою. Все ж таки природу не обдурити», - йдеться в повідомленні від 30 листопада.

«Знайомство з громадянським суспільством теж було корисним, бо важливо розуміти, як воно функціонує та цим живе. Я вже давно переконалася, що в усіх професійних сферах у нас є романтики, сподвижники, трудяги, покидьки, лицедії, ляльководи, сірі кардинали, імітатори. І світ громадянського суспільства нічим не відрязняється від журналістики, бзнесу чи політики, на жаль», - додала пані Ірина.

Вона очолювала комунікаційний напрямок Секретаріату РПР з квітня 2016 року. До цього більше 8 років працювала журналісткою та оглядачкою журналу «Кореспондент», 2,5 роки – шеф-редакторкою департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV (авторка проектів «Правий сектор. Радикальний синдром», «(Не)прихована війна», «На передовій. Військові начерки», «Україна-2041», «Перша вітчизняна. Другий фронт», «Братство червоного хреста», «Спецназ. Повернутися живими», «Чорні тіні Майдану», «Скрябін. Постскриптум», «Добровольці»).

Також була авторкою та ведучою програми «Територія», ведучою «Київ-Донбас», «Громадської хвилі», «Ранкової хвилі» «Громадського радіо», членкинею Редакційної ради «Громадського радіо». 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що з НСТУ звільнилась лінійний продюсер і ведуча Наталка Кузьменко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2136
Читайте також
07.11.2018 16:15
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 193
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду