detector.media
30.11.2018 20:01
Ірина Соломко залишає посаду керівника відділу комунікацій РПР
Ірина Соломко залишає посаду керівника відділу комунікацій РПР
Ірина Соломко з 1 грудня звільняється з посади керівника відділу комунікацій Реанімаційного Пакету Реформ (РПР).

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Прощатися завжди непросто, але потрібно. Моє прощання з Реанімаційним Пакетом Реформ в силу різних причин трохи затягнулося, але цей день настав. Від завтра я не працюю в РПР. Це був насичений, цікавий та дуже емоційно різнобарвний період. Це був мій перший солідний досвід в комунікаціях та громадянському суспільстві. Комунікувати мені, чесно кажучи, сподобалося, є в цьому і драйв, і виклик, і задоволення, але я завжди сумувала за справжньою журналістикою. Все ж таки природу не обдурити», - йдеться в повідомленні від 30 листопада.

«Знайомство з громадянським суспільством теж було корисним, бо важливо розуміти, як воно функціонує та цим живе. Я вже давно переконалася, що в усіх професійних сферах у нас є романтики, сподвижники, трудяги, покидьки, лицедії, ляльководи, сірі кардинали, імітатори. І світ громадянського суспільства нічим не відрязняється від журналістики, бзнесу чи політики, на жаль», - додала пані Ірина.

Вона очолювала комунікаційний напрямок Секретаріату РПР з квітня 2016 року. До цього більше 8 років працювала журналісткою та оглядачкою журналу «Кореспондент», 2,5 роки – шеф-редакторкою департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV (авторка проектів «Правий сектор. Радикальний синдром», «(Не)прихована війна», «На передовій. Військові начерки», «Україна-2041», «Перша вітчизняна. Другий фронт», «Братство червоного хреста», «Спецназ. Повернутися живими», «Чорні тіні Майдану», «Скрябін. Постскриптум», «Добровольці»).

Також була авторкою та ведучою програми «Територія», ведучою «Київ-Донбас», «Громадської хвилі», «Ранкової хвилі» «Громадського радіо», членкинею Редакційної ради «Громадського радіо». 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що з НСТУ звільнилась лінійний продюсер і ведуча Наталка Кузьменко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY