detector.media
28.06.2018 18:10
Дмитро Гнап: Проектом «Слідство.Інфо» керуватиме Анна Бабінець
Дмитро Гнап: Проектом «Слідство.Інфо» керуватиме Анна Бабінець
Український журналіст Дмитро Гнап, який нещодавно заявив, що йде в політику, залишив команду проекту «Слідство.Інфо» та вийшов зі складу членів громадської організації «Громадське телебачення»

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я офіційно залишаю свою рідну команду журналістських розслідувань "Слідство.Інфо". Замість мене керівником проекту стає моя давня колега, мій друг і крута журналістка Анна Бабінець, – написав Гнап. – Також вчора я написав заяву про свій вихід зі складу членів ГО "Громадське Телебачення"».

Він також повідомив, що залишиться одним з ведучих проекту «Блоги» на каналі «24» та приблизно пару місяців вестиме проект «Що це було» разом із журналістом Олексою Шалайським.

Нагадаємо, 25 червня журналіст-розслідувач, керівник проекту «Cлідство. Info» Дмитро Гнап оголосив у Facebook про своє рішення йти в політику і брати участь в майбутніх парламентських виборах. «Детектору медіа» він  розказав деталі

Зазначимо, що у листопаді 2017 року стало відомо, що щотижнева програма журналістських розслідувань «Слідство.Інфо» з 1 січня 2018 року може припинити вихід, а проект «Слідство.Інфо» - змінити формат.

27 грудня проект «Слідство.Інфо» випустив останню програму журналістських розслідувань в телевізійному форматі. Згодом команда повідомила про можливе виробництво матеріалів у форматі документальних фільмів-розслідувань у 2018 році.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY