Фільм «Бранці Кремля» показали у Вашингтоні

Фільм «Бранці Кремля» показали у Вашингтоні

24 Травня 2018
2350

Фільм «Бранці Кремля» показали у Вашингтоні

2350
У Вашингтоні, у посольстві України, відбувся перегляд документального фільму «Бранці Кремля» - про політичних в’язнів-громадян України, незаконно затриманих і засуджених в РФ або в окупованому Росією Криму.
Фільм «Бранці Кремля» показали у Вашингтоні
Фільм «Бранці Кремля» показали у Вашингтоні

Про це написала на своїй сторінці у Facebook перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.  

«Фільм про те, що відчуває, переживає людина, яка стає жертвою політичних репресій. Фільм про те, що відчувають рідні й близькі в’язнів Кремля, - написала пані Джапарова.

Біль, катування, приниження, вбивство гідності, нелюдські умови - те, що майже сім десятків в’язнів совісті переживають в окупованому Криму та в російських тюрмах... Це те, що кожен, хто опинився би в таких умовах, пережив. Але не кожен зміг би подолати це та зберегти Людину в собі».

Еміне Джапарова нагадала, що прем’єра фільму відбулася 26 лютого 2018 року в Києві на міжнародному форумі «Захоплений півострів: чотири роки опору».

Як повідомляв «Детектор медіа», документальний фільм «Бранці Кремля» створила Мультимедійна платформа іномовлення України (МПІУ) UATV за підтримки Міністерства інформаційної політики України у рамках загальнонаціональної комунікаційної кампанії МІП.

Наразі стрічку можна переглянути на YouTube-каналі UATV.
Фото: МІП
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2350
Читайте також
21.05.2018 11:39
Наталія Гуменюк, Олександр Назаров, Hromadske.ua
2 256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду