detector.media
24.05.2018 11:19
Фільм «Бранці Кремля» показали у Вашингтоні
Фільм «Бранці Кремля» показали у Вашингтоні
У Вашингтоні, у посольстві України, відбувся перегляд документального фільму «Бранці Кремля» - про політичних в’язнів-громадян України, незаконно затриманих і засуджених в РФ або в окупованому Росією Криму.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.  

«Фільм про те, що відчуває, переживає людина, яка стає жертвою політичних репресій. Фільм про те, що відчувають рідні й близькі в’язнів Кремля, - написала пані Джапарова.

Біль, катування, приниження, вбивство гідності, нелюдські умови - те, що майже сім десятків в’язнів совісті переживають в окупованому Криму та в російських тюрмах... Це те, що кожен, хто опинився би в таких умовах, пережив. Але не кожен зміг би подолати це та зберегти Людину в собі».

Еміне Джапарова нагадала, що прем’єра фільму відбулася 26 лютого 2018 року в Києві на міжнародному форумі «Захоплений півострів: чотири роки опору».

Як повідомляв «Детектор медіа», документальний фільм «Бранці Кремля» створила Мультимедійна платформа іномовлення України (МПІУ) UATV за підтримки Міністерства інформаційної політики України у рамках загальнонаціональної комунікаційної кампанії МІП.

Наразі стрічку можна переглянути на YouTube-каналі UATV.
Фото: МІП
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY