Фірташ не має ніякого відношення до «112 Україна» - Зубрицький

Фірташ не має ніякого відношення до «112 Україна» - Зубрицький

18 Листопада 2016
1412
18 Листопада 2016
09:25

Фірташ не має ніякого відношення до «112 Україна» - Зубрицький

1412
Колишній креативний продюсер каналу «112 Україна» Віктор Зубрицький розказав «Детектору медіа», що Дмитро Фірташ не мав та не має відношення до «112 Україна»
Фірташ не має ніякого відношення до «112 Україна» - Зубрицький
Фірташ не має ніякого відношення до «112 Україна» - Зубрицький

«Це недостовірна інформація. Але ви можете отримати додаткову інформацію, яка підтвердить мою інформацію, або у Дмитра Фірташа, або у Івор Омсона. Обидва до телеканалу «112 Україна» не мали і не мають ніякого відношення. Природно, що про зв'язок Івор Омсона з Дмитром Фірташем мені особисто нічого не відомо. Якщо вас цікавить, чому один і той же чоловік знаходиться на одних посадах – то це світова практика. Чомусь органи США, Кіпру, Великобританії, Сейшельських островів і т.д. не знаходять в цьому криміналу. Кіпр сповнений офісів керуючих компаній, в яких у номінальних директорів з однаковими прізвищами обслуговуються тисячі компаній», – розказав пан Зубрицький «Детектору медіа».

Нагадаємо, днями ресурс «ЛІГА.net» опублікував розслідування, в якому припустив наявність зв'язку між одним із власників каналу «Інтер» Дмитром Фірташем і каналом «112 Україна».

Приводом для такого припущення послужив той факт, що житель Сейшельських островів Івор Омсон, вказаний каналом «112 Україна» в якості власника однієї з офшорних компаній, яка управляла в інтересах Андрія Подщіпкова каналом «112 Україна», також є одним з директорів компанії Simia Holdings Limited . Ще один директор тієї ж компанії - Дмитро Фірташ.

На сьогоднішній момент, після зміни структури власності, Івор Омсон вже не значиться в документах каналу «112 Україна», як і Андрій Подщіпков, якого тепер не вказано в якості кінцевого бенефіціара каналу.

На фото - Дмитро Фірташ

Фото: Економічна правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1412
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду