Блогер Сергій Іванов став ведучим «1+1»

Блогер Сергій Іванов став ведучим «1+1»

6 Жовтня 2016
7061

Блогер Сергій Іванов став ведучим «1+1»

7061
6 жовтня в ефір телеканалу «1+1» вийшов перший випуск з новими ведучими проекту «Право на владу». Ними стали Наталія Мосейчук і Сергій Іванов
Блогер Сергій Іванов став ведучим «1+1»
Блогер Сергій Іванов став ведучим «1+1»

«Для мене це абсолютно новий рівень, адже в ролі ведучого я вперше. Я неодноразово був запрошений на ток-шоу «Право на владу» як експерт, і знаю, що це – потужний дискусійний майданчик, який надає широкі можливості для обговорення найбільш актуальних тем і вирішення найважливіших питань. Для мене велика честь стати частиною проекту і бути співведучим Наталії », - розповів пан Іванов.

Телеведуча Мосейчук також прокоментувала свою роботу в проекті.

«Скажу вам, як на духу. Коли доводиться розмовляти з вітчизняними політиками, враження таке, що розгрібаєш «авгієві стайні» - дуже втомлюєшся і не отримуєш задоволення. Особливо тому, що правду вони кажуть рідко. І це треба проявляти. Але в цьому і плюс, чим більше вони будуть обманювати, тим менше їх будуть вибирати. Це своєрідна «селекція владного матеріалу» в ефірі», - сказала пан Мосейчук.

Раніше програма виходила без ведучих, а всі питання гостям студії задавалися віртуальним ведучим. Голосом програми і була Наталя Мосейчук, порсто його видозмінювали.

Ток-шоу «Право на владу» виходить в ефірі телеканалу «1+1» щочетверга о 23:00.

За інформацією прес-служби «1+1», Сергій Іванов родом з Луганська, має досвід роботи у державних органах, зокрема, працював у прокуратурі Луганської області, був шеф-редактором інтернет-видання. Має декілька журналістських розслідувань та викриттів. Пан Іванов є постійним автором декількох видань.

Нагадаємо, що недавно стало відомо про призначення блогера Іванова на посаду керівника порталу Espreso.tv, проте через два тижні він передумав співпрацювати з порталом.

 Фото: прес-служба «1 + 1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7061
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду