detector.media
06.10.2016 22:10
Блогер Сергій Іванов став ведучим «1+1»
Блогер Сергій Іванов став ведучим «1+1»
6 жовтня в ефір телеканалу «1+1» вийшов перший випуск з новими ведучими проекту «Право на владу». Ними стали Наталія Мосейчук і Сергій Іванов

«Для мене це абсолютно новий рівень, адже в ролі ведучого я вперше. Я неодноразово був запрошений на ток-шоу «Право на владу» як експерт, і знаю, що це – потужний дискусійний майданчик, який надає широкі можливості для обговорення найбільш актуальних тем і вирішення найважливіших питань. Для мене велика честь стати частиною проекту і бути співведучим Наталії », - розповів пан Іванов.

Телеведуча Мосейчук також прокоментувала свою роботу в проекті.

«Скажу вам, як на духу. Коли доводиться розмовляти з вітчизняними політиками, враження таке, що розгрібаєш «авгієві стайні» - дуже втомлюєшся і не отримуєш задоволення. Особливо тому, що правду вони кажуть рідко. І це треба проявляти. Але в цьому і плюс, чим більше вони будуть обманювати, тим менше їх будуть вибирати. Це своєрідна «селекція владного матеріалу» в ефірі», - сказала пан Мосейчук.

Раніше програма виходила без ведучих, а всі питання гостям студії задавалися віртуальним ведучим. Голосом програми і була Наталя Мосейчук, порсто його видозмінювали.

Ток-шоу «Право на владу» виходить в ефірі телеканалу «1+1» щочетверга о 23:00.

За інформацією прес-служби «1+1», Сергій Іванов родом з Луганська, має досвід роботи у державних органах, зокрема, працював у прокуратурі Луганської області, був шеф-редактором інтернет-видання. Має декілька журналістських розслідувань та викриттів. Пан Іванов є постійним автором декількох видань.

Нагадаємо, що недавно стало відомо про призначення блогера Іванова на посаду керівника порталу Espreso.tv, проте через два тижні він передумав співпрацювати з порталом.

 Фото: прес-служба «1 + 1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY