Сергій Іванов очолив портал Espreso.tv

Сергій Іванов очолив портал Espreso.tv

5 Вересня 2016
14954
5 Вересня 2016
17:57

Сергій Іванов очолив портал Espreso.tv

14954
Сайт Espreso.tv отримав нового головного редактора — журналіста і блогера Сергія Іванова.
Сергій Іванов очолив портал Espreso.tv
Сергій Іванов очолив портал Espreso.tv

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Я прийняв пропозицію керівництва "Еспресо"і очолив сайт. Планую провести грунтовні зміни. Портал Espreso.tv стане окремим інтернет-медіа, який буде тісно співпрацювати з телеканалом, а не просто ретранслювати новини. Сайт буде більш насиченим із точки зору ексклюзиву та мультимедійності. Можу сказати, що на сайті з'являться лонгріди, інтервю, авторські розслідувальні матеріали. Важливо те, що я знайшов порозуміння з керівництвом. Мені гарантували свободу, що вкрай важливо», - сказав Сергій Іванов.

Головред сайту планує привести нових авторів. Задача максимум — охопити аудиторію всієї країни.

«Ми будемо сповідувати принципи та стандарти ЗМІ цивілізованих країн. Так, контент стане більш “злим”, але не з емоційної, а з семантичної точку зору», - підкреслив пан Іванов.

Сергій Іванов — переселенець з Луганська, відомий блогер і журналіст. Писав для «Української правди» (співпраця закінчилась скандалом), «Цензор.НЕТ», «Фокусу», для журналу «Публичные люди».

Нагадаємо, українського блогера Сергія Іванова викликали в правоохоронні органи для дачі показань свідків у справі вбивства журналіста Павла Шеремета. Він підозрює, що поліція звернулась до нього після свідчень Олени Притули. Конфлікт Сергія Іванова і «Української правди» триває з минулого року.

На фото - Сергій Іванов

Фото: "Еспресо"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду