Дуня Міятович написала, що стурбована безпекою журналістів «Інтера» (ВІДЕО)

Дуня Міятович написала, що стурбована безпекою журналістів «Інтера» (ВІДЕО)

25 Лютого 2016
3261

Дуня Міятович написала, що стурбована безпекою журналістів «Інтера» (ВІДЕО)

3261
Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович заявляє, що занепокоєна ситуацією з безпекою журналістів українського телеканалу «Інтер».
Дуня Міятович написала, що стурбована безпекою журналістів «Інтера» (ВІДЕО)
Дуня Міятович написала, що стурбована безпекою журналістів «Інтера» (ВІДЕО)

Про це вона написала в своєму Twitter.

«Стурбована безпекою журналістів «Інтера» в Києві в Україні», - написала Дуня Міятович.

Нагадаємо, сьогодні, 25 лютого, активісти ГО «Цивільний корпус "Азов"» заблокували входи до центрального офісу телеканалу «Інтер», що знаходиться у Києві за адресою вул. Дмитрівська, 30, і вимагали звільнення керівництва телеканалу.

Активісти скандували: «Ні російській пропаганді», «"Інтер", схаменися!» та «"Інтер" - рупор Кремля!».

Учасники акції заявили, що не проти свободи слова, а проти кремлівської цензури на українському телебаченні. «На "Інтері" працює багато хлопців, які дійсно хороші журналісти, але всі вони знаходяться під кремлівською цензурою», - заявляли активісти.

Київська поліція повідомляє, що акція протесту біля будівлі українського телеканалу «Інтер» завершилася без сутичок, передає «Радіо Свобода». «Станом на 12.20 акція закінчилася, учасники розійшлися. Грубих порушень громадського порядку не зафіксовано. До столичної поліції із заявами щодо правопорушень під час заходу ніхто не звертався», – повідомили в поліції.

Акція відбулась після скандального прямого ефіру телеканалу «Інтер» 21 лютого, у який потрапило нецензурне висловлювання  креативної продюсерки програми «Подробности недели» на «Інтері», громадянки Росії Марії Столярової. 24 лютого телеканал заявив про звільнення продюсерки.

Увечері 24 лютого прес-секретарка Служби безпеки України Олена Гітлянська повідомила, що СБУ заборонила в'їзд до України на п’ять років колишній креативній продюсерці ТОВ «НІС» Марії Столяровій, яка була звільнена того ж дня за згодою сторін.

 

Фото - ОБСЄ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3261
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вика
2994 дн. тому
ОБСЄ - це взагалі тупа, бездіяльна, непотрібна організація тупих провокаторів. Вони вже себе зарекомендували в Донбасі, як про-путінські тряпки, які нічого не варті. І тут ще одна...
не важно
2994 дн. тому
я тоже выражаю глубокую обеспокоенность по поводу судьбы журнашлюх "Интера". а дуня про моксельских журналистов ничего не хочет сказать??
мишаня
2994 дн. тому
А не пошла бы в дупу эта путинская шалава
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду