Іларіон Павлюк іде воювати добровольцем. Потрібні кошти на оснащення

Іларіон Павлюк іде воювати добровольцем. Потрібні кошти на оснащення

22 Червня 2015
4297

Іларіон Павлюк іде воювати добровольцем. Потрібні кошти на оснащення

4297
Іларіон Павлюк іде воювати добровольцем. Потрібні кошти на оснащення
Іларіон Павлюк іде воювати добровольцем. Потрібні кошти на оснащення

Український телепродюсер, керівник продакшн-студії Show Time Іларіон Павлюк вирушає воювати в зону антитерористичної операції добровольцем. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

За його словами, він упродовж трьох місяців тренувався в добровільному підрозділі особливого призначення й незабаром вирушає в зону конфлікту. Він нагадав, що неодноразово збирав гроші на екіпіровку та лікування військових, а тепер фінансова допомога потрібна для його групи.

 

«На жаль, з міркувань секретності, я не можу ні назвати тут свій підрозділ, ні описати характер завдань, які виконуватиме моя група, ні навіть просто викласти список того, що ми купимо (бо з цього набору елементарно зчитується спеціалізація групи). На жаль, при тому рівні "зливу" інформації, який ми маємо, моє прізвище напевно є на тій стороні. Так що потрібно хоча б зберегти в таємниці суть місії», - зазначив він.

 

Продюсер також написав, що мінімальна сума, яка необхідна його групі спеціального призначення - 40 тис. гривень, але для кращого виконання завдання необхідно щонайменше 70 тис.

 

«Держава забезпечила нас, в певному сенсі, навіть непогано, - ми ж спецназ! - Але, на жаль, недостатньо. Нас добре підготували. І ми знаємо, що від виконання завдання, поставленого нам, залежать життя багатьох людей. Залежать дуже буквально, безпосередньо. Як виконаємо, будемо вважати, що багатьом хорошим людям продовжили дні на цій землі», - додав пан Павлюк.

 

Переказати гроші на екіпіровку групи, до якої ввійшов Іларіон Павлюк, можна на його картку «Приватбанку» 5168 7423 5102 7416.

 

Нагадаємо, що в зону АТО служити добровольцями чимало медійників.

 

Наприклад, івано-франківська журналістка Наталія Коцкович кілька місяців тому залишила роботу на столичному та місцевому телеканалах, щоб записатися до полку «Азов». Вона не змогла залишатися в тилу після загибелі друга - фотокорреспондента та добровольця Віктора Гурняка.

 

У лютому репортер газети «Програма плюс», колишній депутат Автозаводської районної ради міста Кременчука (Полтавська область) та колишній військовий Віктор Крук пішов добровольцем до Збройних Сил України.

 

Добровольцями в зоні АТО служать і колишній генеральний директор Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) Віктор Ожогін, який очолює так званий «журналістський взвод», і запорізький журналіст газети «Миг» Володимир Москаленко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду