Колишній продюсер та співвласник Ivory Films очолив платформу «Тепле Місто»

Колишній продюсер та співвласник Ivory Films очолив платформу «Тепле Місто»

2 Липня 2021
2656

Колишній продюсер та співвласник Ivory Films очолив платформу «Тепле Місто»

2656
Продакшн-компанію Ivory Films Павлюк залишив у березні 2021 року.
Колишній продюсер та співвласник Ivory Films очолив платформу «Тепле Місто»
Колишній продюсер та співвласник Ivory Films очолив платформу «Тепле Місто»

Колишній продюсер та співвласник Ivory Films, письменник та медіаменеджер Ілларіон Павлюк став керівником платформи «Тепле Місто».

«"Тепле Місто" — сильна команда однодумців, які діють, не чекаючи, що хтось зробить за них. Це платформа ефективних суспільних перетворень, які крок за кроком змінюють Україну. Для мене честь і задоволення доєднатися до команди платформи "Тепле Місто" та докласти своїх знань та досвіду до неймовірної справи — робити світ навколо кращим», – сказав він.

Ілларіон Павлюк до березня 2021 був співвласником продакшн-компанії Ivory Films, що займається виробництвом різноманітного телевізійного контенту, та продюсером програми «Говорить Україна» на телеканалі «Україна». У 2018 році написав книжку «Білий попіл» у стилі нуар. До того тривалий час працював на телеканалі «Інтер», зокрема, директором студії документальних фільмів «07 продакшн». 2010 року був продюсером департаменту документально-художніх проєктів на телеканалі «1+1», у 2011-му входив до складу журі 63-ї американської телепремії «Еммі». Починав професійну діяльність як журналіст, кілька років працював спецкором на Близькому Сході. У 2015-му році воював на сході України у складі добровольчого батальйону.  

Платформа ініціатив «Тепле місто» заснована в 2014 році в Івано-Франківську, діє по всій країні. За 6 років вона реалізувала понад 400 проєктів й ініціатив у галузях освіти, сучасного мистецтва, нової економіки та сталої мобільності, спорту, медіа, урбаністики. Найвідоміші проєкти — громадський ресторан «Urban Space 100», Urban Space Radio, Франківський пів марафон, фестиваль «Сеанс міського сканування», інноваційний центр «Промприлад. Реновація». З вересня 2020 року платформа шукала керівника

Фото: Тепле місто

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2656
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду