detector.media
22.06.2015 18:42
Іларіон Павлюк іде воювати добровольцем. Потрібні кошти на оснащення
Іларіон Павлюк іде воювати добровольцем. Потрібні кошти на оснащення

Український телепродюсер, керівник продакшн-студії Show Time Іларіон Павлюк вирушає воювати в зону антитерористичної операції добровольцем. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

За його словами, він упродовж трьох місяців тренувався в добровільному підрозділі особливого призначення й незабаром вирушає в зону конфлікту. Він нагадав, що неодноразово збирав гроші на екіпіровку та лікування військових, а тепер фінансова допомога потрібна для його групи.

 

«На жаль, з міркувань секретності, я не можу ні назвати тут свій підрозділ, ні описати характер завдань, які виконуватиме моя група, ні навіть просто викласти список того, що ми купимо (бо з цього набору елементарно зчитується спеціалізація групи). На жаль, при тому рівні "зливу" інформації, який ми маємо, моє прізвище напевно є на тій стороні. Так що потрібно хоча б зберегти в таємниці суть місії», - зазначив він.

 

Продюсер також написав, що мінімальна сума, яка необхідна його групі спеціального призначення - 40 тис. гривень, але для кращого виконання завдання необхідно щонайменше 70 тис.

 

«Держава забезпечила нас, в певному сенсі, навіть непогано, - ми ж спецназ! - Але, на жаль, недостатньо. Нас добре підготували. І ми знаємо, що від виконання завдання, поставленого нам, залежать життя багатьох людей. Залежать дуже буквально, безпосередньо. Як виконаємо, будемо вважати, що багатьом хорошим людям продовжили дні на цій землі», - додав пан Павлюк.

 

Переказати гроші на екіпіровку групи, до якої ввійшов Іларіон Павлюк, можна на його картку «Приватбанку» 5168 7423 5102 7416.

 

Нагадаємо, що в зону АТО служити добровольцями чимало медійників.

 

Наприклад, івано-франківська журналістка Наталія Коцкович кілька місяців тому залишила роботу на столичному та місцевому телеканалах, щоб записатися до полку «Азов». Вона не змогла залишатися в тилу після загибелі друга - фотокорреспондента та добровольця Віктора Гурняка.

 

У лютому репортер газети «Програма плюс», колишній депутат Автозаводської районної ради міста Кременчука (Полтавська область) та колишній військовий Віктор Крук пішов добровольцем до Збройних Сил України.

 

Добровольцями в зоні АТО служать і колишній генеральний директор Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) Віктор Ожогін, який очолює так званий «журналістський взвод», і запорізький журналіст газети «Миг» Володимир Москаленко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY