Я припиняю дискусію на тему «крадіжки» шести тисяч гривень

10 Червня 2016
1202
10 Червня 2016
11:59

Я припиняю дискусію на тему «крадіжки» шести тисяч гривень

Юрій Луканов
вільний журналіст, для «Детектора медіа»
1202
Я припиняю дискусію на тему «крадіжки» шести тисяч гривень

Колеги, я уже дико втомився від з'ясування стосунків з діячами  з медіа-профспілки на тему нібито крадіжки 6000 гривень.  Я розмови на цю тему припиняю. Уже всім все ясно. Коли хтось хоче виправити помилку, то він її виправляє. Коли хтось не хоче, то він роздмухує  скандал.

Коли хтось дивиться на все це збоку, то думає, що в НМПУ стріха повністю відлетіла в народу. Гризня іде за помилково виплачені 6000 гривень, котрі були повернуті як тільки помилка виявилася.  У справжніх корупціонерів і крадіїв  лускають пуза від сміху, коли вони це читають.

Мені бухгалтерка наша Надія Моравецька прислала листа. Мабуть, на комітет теж послала. Це жінка самовіддана. Вона у профспілці з перших днів. Вона працювала для нас навіть безкоштовно працювала, коли грошей не було і доводилося організацію із задниці витягувати. Тепер вона звільнилася з роботи.

Квінтесенція всього у цій цитаті з її листа: Я цілий тиждень благала всіх, щоб не піднімали скандал , подумали про наслідки, про репутацію абсолютно всіх. У мене не вийшло, мені сказали, що роблять все свідомо і іншого виходу просто немає. І, замість того, щоб допомогти разом вибратися із звичайної робочої ситуації, нас ( я пишу нас, тому що я несу таку саму відповідальність за всі фінансові операції, як і керівник) звинуватили у змові, корупції, погрожували статтею до 2-х років за перевищення службових повноважень. Так само я просила комітет подумати про наслідки у присутності Ревізійної комісії, так само мені дали 5 хв. виступити на засіданні Ради. Але 5 хв. ,або було мало, або мені не повірили . Голову відсторонили, причину не вказали. Я це прийняла, так, що значить вони погодилися з позицією апарату профспілки. Я написала заяву на звільнення і чекаю коли зможу передати всі бухгалтерські справи наступному бухгалтеру.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1202
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду