ZIK запустить телепроект для обговорення тендерів і рішень львівських міськради й облради

14 Листопада 2010
24693
14 Листопада 2010
14:30

ZIK запустить телепроект для обговорення тендерів і рішень львівських міськради й облради

24693
ZIK запустить телепроект для обговорення тендерів і рішень львівських міськради й облради

Телеканал ZIK планує запустити телепроект для обговорення тендерів і рішень львівських міської та обласної рад під робочою назвою «Народний контроль». Про це у прямому ефірі програми «Хто тут живе?» повідомив її ведучий, генеральний продюсер каналу Дмитро Добродомов.

 

«Телеканал ZIK готовий започаткувати нову телевізійну програму. Умовно назвемо її "Народний контроль". Ми готові всі ухвали та рішення міської та обласної рад, тендери на проведення робіт та закупівлі перевести у формат телевізійної програми. Тобто запрошувати до нас у студію людей, які брали у цьому участь: депутатів, учасників тендерних процедур та експертів, щоб вони прокоментували», - сказав він.

 

Учасники телепроекту намагатимуться знайти відповіді на запитання: чому саме такій компанії віддали замовлення і чи дійсно це коштує заявлених грошей, чи обрана компанія була справді найкращим вибором, чому земельну ділянку чи майно громади продали саме за такі гроші і саме такому суб'єктові, куди скерували бюджетні кошти і як їх витратили.

 

За його словами, канал готовий робити обговорення в прямому ефірі, а попередньо журналісти проводитимуть дослідження на заявлені теми. «Словом, піддати усі ці рішення місцевих рад своєрідному журналістському "рентгену", аби прозорість у їх прийнятті була не лише декларативною», - пояснив пан Добродомов ідею програми.

 

Старт телепроекту, за інформацією прес-служби телеканалу ZIK запланований на першу декаду грудня. Формат і концепція вже перебувають в активній фазі розробки. Також триває робота над назвою програми, визначається хронометраж та час виходу, котрий, швидше за все, припаде на прайм-тайм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24693
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду