Проектом «Радіо Ера FM» керуватиме Валерій Калниш (ДОПОВНЕНО)

Проектом «Радіо Ера FM» керуватиме Валерій Калниш (ДОПОВНЕНО)

26 Вересня 2017
5781
26 Вересня 2017
11:01

Проектом «Радіо Ера FM» керуватиме Валерій Калниш (ДОПОВНЕНО)

5781
Курирувати всі медіа в портфелі Dragon Capital, яка придбала ТРК «Радіо-Ера», продовжить Віталій Сич
Проектом «Радіо Ера FM» керуватиме Валерій Калниш (ДОПОВНЕНО)
Проектом «Радіо Ера FM» керуватиме Валерій Калниш (ДОПОВНЕНО)

Проект «Радіо Ера FM» очолить Валерій Калниш, який раніше був головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна».

Про це повідомляє «НВ-Бізнес». 

Курирувати всі медіа в портфелі Dragon Capital, чиєю власністю відтепер є ТРК «Радіо-Ера», продовжить головний редактор журналу та сайту «Новое время» Віталій Сич, який до цього протягом 10 років очолював журнал Кореспондент.

Як розповів «Детектору Медіа» сам Валерій Калниш, сьогодні, 26 вересня, о 12-й він разом із Віталієм Сичом їде знайомитися з колективом Радіо-Ера. Наразі говорити про свої плани щодо змін на радіо, кадрових ротацій, концепції радіостанції тощо пан Калниш не готовий, позаяк йому, за його словами, спочатку потрібно оцінити «фронт робіт».

Як повідомляв «Детектор Медіа», компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК «Радіо-Ера».

У компанії сподіваються, що радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом «Новое время» і однойменним інформаційним інтернет-порталом.

Валерій Калниш працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», інтернет-видання «Апостроф», «Радио Вести» і порталу РБК-Україна. 

У газеті «Коммерсантъ-Украина» пан Калниш працював з моменту її заснування у 2005 році до її закриття в березні 2014 року, останні півтора роки був її головним редактором.

У березні 2014 року він став заступником головного редактора «Радио Вести». У серпні 2014 року очолив новостворене інтернет-видання «Апостроф», звідки звільнився через місяць і став ведучим «Радио Вести». У серпні 2015 року пана Калниша призначили головним редактором «Радио Вести». У березні 2016 року він залишив цю посаду, але продовжив роботу радіоведучим. 24 червня він остаточно звільнився з радіостанцій.

На посаді головного редактора об’єднаної редакції порталу «РБК-Україна» Калниш почав працювати з 1 серпня 2016 року. Звільнився 14 червня 2017 року.

Фото: РБК-Украина

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5781
Читайте також
20.02.2018 10:28
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
32 331
10.10.2017 18:31
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 481
03.10.2017 09:39
«Детектор медіа»
5 028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду