Валерій Калниш звільняється з посади головреда «Радио Вести»

Валерій Калниш звільняється з посади головреда «Радио Вести»

15 Лютого 2016
5203
15 Лютого 2016
14:14

Валерій Калниш звільняється з посади головреда «Радио Вести»

5203
Валерій Калниш з березня залишає посаду головного редактора «Радио Вести», але продовжить працювати над усіма програмами радіостанції
Валерій Калниш звільняється з посади головреда «Радио Вести»
Валерій Калниш звільняється з посади головреда «Радио Вести»

Цю інформацію Валерій Калниш підтвердив «Детектору медіа».

«Це правда. Це абсолютно моє рішення, ніяк не пов'язане з рішенням редакції або власників. Я зрозумів, що для мене зараз важливіше займатися саме веденням програм і журналістськими проектами. Я пишу книгу, яка вимагає моєї уваги. Тому адміністративні функції мені стали заважати, і я взяв на себе сміливість від них відмовитися», - зазначив він.

Пан Калниш уточнив, що продовжить вести свої ефіри на «Радио Вести»: дві «Теми Калниша» по вівторках та середах, підсумкову програму, а також проект про книги.

«Це не свідчить про те, що я через певний час не захочу знову очолити якийсь журналістський колектив. Але зараз для мене цікавіший творчий напрямок», - додав журналіст.

Він також повідомив, що пише статті для видання «РБК-Україна» і сподівається, що після складання функцій головреда матиме більше часу на написання текстів – тож відкритий для пропозицій інших видань.

Книга, над якою він працює, має робочу назву «За слова відповідаю». «Це книга інтерв’ю з відомими українськими та російськими журналістами, які розкажуть про професію та себе в професії. В хорошому сенсі це буде посібник для молодих журналістів. Я вже взяв інтерв’ю в Євгена Кисельова, Іллі Азара та Богдана Кутєпова, далі буде», - розповів Валерій Калниш.

Книжка вийде у видавництві «Брайт Букс», коли це станеться – поки не відомо.

Нагадаємо, Валерій Калниш став головним редактором радіостанції «Радио Вести» в серпні минулого року.

 

Фото – «112 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5203
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду