Колишні власники розповіли про обставини продажу ТРК «Радіо-Ера»

Колишні власники розповіли про обставини продажу ТРК «Радіо-Ера»

26 Вересня 2017
7298
26 Вересня 2017
13:40

Колишні власники розповіли про обставини продажу ТРК «Радіо-Ера»

7298
Колишні власники ТОВ ТРК «Радіо-Ера» задоволені тим, що пакет акцій компанії придбав «саме інвестор з американським корінням»
Колишні власники розповіли про обставини продажу ТРК «Радіо-Ера»
Колишні власники розповіли про обставини продажу ТРК «Радіо-Ера»

Екс-власники ТОВ ТРК «Радіо-Ера» заявили, що «ухвалили важливе, але непросте рішення про продаж пакета «Радіо-Ера» ФМ».

Про це йдеться в заяві на сайті компанії.

«Процес тиску на нас отримав несподівану розв'язку - продаж пакета акцій саме інвестору з американським корінням, який, з точки зору міжнародної юридичної і політичної практики, зможе забезпечити захист права на незалежну і професійну журналістику», - наголошується в заяві. 

«Сьогодні наші стратегічні партнери (а тепер вже і нові власники), добре розуміють, що таке якісне медіа і що таке свобода слова. Тому віримо, що «Радіо-Ера», як і інші незалежні українські ЗМІ, чекає хороше майбутнє. Віримо, що майбутнє є і у свободи слова в Україні», - зазначається в заяві.

Як повідомляв «Детектор Медіа», Компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК «Радіо-Ера».

Радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом Новое Время і однойменним інформаційним інтернет-порталом, підкреслили в компанії.

Нагадаємо, що в січні 2016 року керівництво ТРК «Ера» заявило, що вважає статтю «Дорогі російські ведучі та каламутні гроші. Соратники Януковича профінансують українське радіо», опубліковану в «Новом времени» 30 грудня, «проявом недобросовісної конкуренції з боку ЗМІ, фінансованої представниками нової правлячої “Сім’ї”».

«Ми вимушені констатувати, що публікації з подібною стилістикою мають усі ознаки замовної «мутної» політичної джинси, яка останнім часом активно розміщається під патронатом Адміністрації Президента України... Для чинної влади стало нормою звинувачувати своїх критиків у пособництві Кремлю, називати їх чи то п’ятою колоною чи то прихованими ворогами», — йшлося у відкритому листі до редакції «Нового времени», який надійшов на адресу «Детектора медіа».

А вже в серпні 2017 року Андрій Деркач, якого відкриті джерела вважають власником «Ера-Медіа», звернувся до президента України Петра Порошенка з відкритим листом, у якому повідомив про можливі обшуки у офісі його медіахолдингу і попросив захисту. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7298
Читайте також
17.07.2018 14:31
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
1 787
20.02.2018 10:28
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
32 365
10.10.2017 18:31
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 521
03.10.2017 09:39
«Детектор медіа»
5 052
12.06.2017 12:50
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду