Директором «Радіо Ера» стала Олена Вітер

Директором «Радіо Ера» стала Олена Вітер

10 Жовтня 2017
6521
10 Жовтня 2017
18:31

Директором «Радіо Ера» стала Олена Вітер

6521
Директором ТОВ «ТРК “Радіо-Ера”» замість Віталія Дикого стала Олена Вітер. За даними єдиного державного реєстру, вона очолила компанію з 26 вересня.
Директором «Радіо Ера» стала Олена Вітер
Директором «Радіо Ера» стала Олена Вітер

Власники радіокомпанії залишилися незмінні: ТОВ «Центр впровадження інформаційних технологій» і ПП «Фонд розвитку інформаційного простору», кожне з яких володіє по 50% зі статутного фонду розміром 300 тис. грн. Але в реєстрі вказаний новий кінцевий бенефіціарний власник ТРК «Радіо-Ера» – громадянин Чехії Томаш Фіала. Раніше ТРК «Радіо-Ера» пов’язували з народним депутатом Андрієм Деркачем, але де-юре його в структурі власності не було, а кінцевим бенефіціаром був вказаний Антон Сімоненко.

Якщо порівняти стару структуру власності ТРК «Радіо-Ера» з новими даними в реєстрі, то стає зрозуміло, що зміни власників відбулися на вищих рівнях ланцюга власності. Зокрема, компанії Томаша Фіали стали власниками ТОВ «Центр впровадження інформаційних технологій» і кіпрської Scotway Associates Ltd. Окрім цього структура власності ТРК «Радіо-Ера» частково закільцьована: ПП «Фонд розвитку інформаційного простору» і ТОВ «Інформаційний центр залучення інвестицій» належать одна одній.

Структура власності ТРК «Радіо-Ера» станом на кінець 2016 року:

Поточна структура власності ТРК «Радіо-Ера»:

Олена Вітер – директор усіх українських компаній у структурі власності ТРК «Радіо-Ера». Окрім того вона є директором ТОВ «Видавничий дім “Медіа-ДК”», яке видає журнал «Новое время». Власниками цієї компанії виступають: кіпрські компанії Dragon Capital Investments Limited (99,94%%) і DRGN Media Limited (0,06%), кінцевий бенефіціар – Томаш Фіала.

Нагадаємо, 26 вересня стало відомо, що інвестиційна компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання «ТРК Радіо-Ера». Компанії Dragon Capital також належить журнал і сайт «Новое время». Колишні власники ТОВ «ТРК “Радіо-Ера”» заявили, що задоволені тим, що пакет акцій компанії придбав «саме інвестор з американським корінням».

Проект «Радіо Ера FM» очолив Валерій Калниш, який раніше був головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна», а курирувати всі медіа Dragon Capital продовжив головний редактор журналу та сайту «Новое время» Віталій Сич.

Валерій Калниш повідомив, що радіомережу «Радіо Ера» можуть перейменувати у «Новое время». В інтерв’ю «Детектору медіа» він розповів, що в оновленому форматі та, можливо, з новою назвою радіостанція вийде на початку 2018 року. Якірна концепція радіостанції – розмовне радіо, а також невелика частка музики (не більше 20%).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6521
Читайте також
20.02.2018 10:28
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
32 365
03.10.2017 09:39
«Детектор медіа»
5 053
27.07.2017 15:39
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
1 863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду