ТРК «Радіо-Ера» стала власністю компанії Dragon Capital

ТРК «Радіо-Ера» стала власністю компанії Dragon Capital

26 Вересня 2017
7896
26 Вересня 2017
10:39

ТРК «Радіо-Ера» стала власністю компанії Dragon Capital

7896
У компанії сподіваються, що радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital
ТРК «Радіо-Ера» стала власністю компанії Dragon Capital
ТРК «Радіо-Ера» стала власністю компанії Dragon Capital

Компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК «Радіо-Ера».

Про це повідомляє «НВ-Бізнес». 

Радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом Новое Время і однойменним інформаційним інтернет-порталом, йдеться в повідомленні.

«Ми раді, що медіа-портфель компанії поповнився найстарішою розмовною радіостанцією країни з багатою історією, і поки не плануємо революційних змін на радіостанції», - заявив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Повідомляється також, що найближчим часом новий власник станції планує збільшити інвестиції в технічне оснащення «Радіо Ера FM».

«Ми впевнені, що радійний досвід колективу Ери з одного боку, а digital досвід і журналістська практика редакції «Нового Времени» з іншого дадуть значний синергетичний ефект, - заявив головний редактор НВ Віталій Сич. - Усі три види медіа - радіо, сайт і журнал - можуть допомогти один одному в створенні контенту і взаємному просуванні».

Як писав «Детектор Медіа», у липні 2017 року повідомлялося, що холдинг «Ера Медіа» планує продати «Радіо Ера ФМ» та придбати нові радіостанції. Медіахолдинг «Ера Медіа» повідомив про нову стратегію розвитку, яка передбачає новий формат – інфотейнмента. «Також стратегія передбачає придбання нових радіостанцій і продаж “Ера-FM”», – йшлося у повідомленні прес-служби холдингу.

З 1 червня обов’язки генерального директора радіостанції «Радіо Ера ФМ» виконував перший заступник генерального директора з творчих питань Віталій Дикий. Колишній гендиректор радіо Сергій Коваль звільнився.

Згідно оприлюднених на сайті «Радіо Ера» (ТОВ «Телерадіокомпанія «Радіо-Ера») документів, її кінцевим бенефіціарним власником станом на 31 грудня 2015 року був Антон Сімоненко (90%), власником істотної участі – гендиректор телеканалу «Ера» Ігор Лоташевський (10%). Водночас відкриті джерела пов’язували ці медіакомпанії з народним депутатом Андрієм Деркачем.

Довідка

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній, які працюють в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована в 2000 році в Києві.

Dragon Capital має успішний 15-річний досвід прямих інвестицій в Україні.

Фото: Телеграф

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7896
Читайте також
20.02.2018 10:28
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
32 331
10.10.2017 18:31
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 481
03.10.2017 09:39
«Детектор медіа»
5 028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду