Зірковим тренером «Голосу країни – 2» стане Валерія

22 Листопада 2011
11700
22 Листопада 2011
13:09

Зірковим тренером «Голосу країни – 2» стане Валерія

11700
Зірковим тренером «Голосу країни – 2» стане Валерія

Зірковим тренером другого сезону шоу «Голос країни» на телеканалі «1+1» стане російська співачка Валерія. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Імена інших трьох зіркових тренерів канал обіцяє назвати найближчим часом.

 

Раніше сайт «Дуся» писав про те, що тренером «Голосу країни» може стати Валерія або Лара Фабіан.

 

Нагадаємо, що в першому сезоні «Голосу країни» Валерія виступала в якості запрошеної зірки. Ще тоді гостя зізналася, що їй було б цікаво стати зірковим тренером шоу. Тренерами першого сезону були Діана Арбеніна, Руслана, Олександр Пономарьов і Стас П'єха.

 

Вокальне шоу «Голос країни» на «1+1» складається з кількох етапів. Після загальнонаціонального відбору, який проводить Костянтин Меладзе, учасники потрапляють на перший етап, так звані «сліпі прослуховування». Тут вони виступають перед четвіркою зіркових тренерів, які сидять спиною до вокалістів. Якщо вокал вражає тренера, він повертається обличчям до сцени, таким чином, вибираючи артиста до своєї команди.

 

Другий етап - це «бої один на один», де вокалісти виступають на музичному рингу один проти одного. На третьому етапі - прямих ефірів - право голосу отримують глядачі. Саме вони визначають найкращий голос країни.

 

Головний приз проекту - контракт з рекординговою компанією Universal Music.

 

Нагадаємо, що переможцем першого сезону «Голосу країни» став Іван Ганзера.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11700
Теги:
Читайте також
25.09.2011 11:18
Борис Бахтеев
для «Детектор медіа»
18 602
13.09.2011 15:34
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
24 836
20.06.2011 08:53
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
26 551
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася я
4539 дн. тому
То, что было в первом сезоне просто полнейший 100-процентный бред. Неужели у нас в стране так много домохозяек, которым нечего делать кроме как смотреть это -вно?
pym
4539 дн. тому
Это было очевидно! Ну понятно Ионова - росиянка, у нее это в крови. А от Ткач, Шульженко, Докаленко они же вроди украинцы. От куда у них этот комплекс малороса? Образ коуча совсем не для Валерии, неужели это невидно?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду