detector.media
22.11.2011 13:09
Зірковим тренером «Голосу країни – 2» стане Валерія
Зірковим тренером «Голосу країни – 2» стане Валерія

Зірковим тренером другого сезону шоу «Голос країни» на телеканалі «1+1» стане російська співачка Валерія. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Імена інших трьох зіркових тренерів канал обіцяє назвати найближчим часом.

 

Раніше сайт «Дуся» писав про те, що тренером «Голосу країни» може стати Валерія або Лара Фабіан.

 

Нагадаємо, що в першому сезоні «Голосу країни» Валерія виступала в якості запрошеної зірки. Ще тоді гостя зізналася, що їй було б цікаво стати зірковим тренером шоу. Тренерами першого сезону були Діана Арбеніна, Руслана, Олександр Пономарьов і Стас П'єха.

 

Вокальне шоу «Голос країни» на «1+1» складається з кількох етапів. Після загальнонаціонального відбору, який проводить Костянтин Меладзе, учасники потрапляють на перший етап, так звані «сліпі прослуховування». Тут вони виступають перед четвіркою зіркових тренерів, які сидять спиною до вокалістів. Якщо вокал вражає тренера, він повертається обличчям до сцени, таким чином, вибираючи артиста до своєї команди.

 

Другий етап - це «бої один на один», де вокалісти виступають на музичному рингу один проти одного. На третьому етапі - прямих ефірів - право голосу отримують глядачі. Саме вони визначають найкращий голос країни.

 

Головний приз проекту - контракт з рекординговою компанією Universal Music.

 

Нагадаємо, що переможцем першого сезону «Голосу країни» став Іван Ганзера.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY